Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 7 aylık ikizlerim den biri basmıyor:(((

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

cccfffkkkmmm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
21
1
6
34
Ankara
Merhabalar benim ikizlerden biri kucağıma alıp dık bir sekilde tutup bastırmak istediğimde kesinlikle basmıyor ama donüyor ve sürünüyor ama basmak istemiyor 1450 gr doğdu ve düzeltilmiş yası 5 buçuk aylık şimdi 6 buçuk kilo çok endiseliyim acaba bi sorun mu var....

bazı bebekler geç basabilir eğer çok endişeliysen illaki bişey çıkacak değil ama mr çektir küvezde kaldımı çok benimkiler 30 haftalık doğdu oğlum beyin kan.geçirdi hatta oda 1450 doğmuştu oğlumda zaten problem olcak dediler her açıdan kızımında bizim bildiğimiz bir sıkıntısı yoktu ama herşeyi heç yaptı 2 yaşında yürüdüler...mr çektirdim ben kızıma tam 2 yaşındayken meğersem oksijensiz kalmış çok az o sebep oluormuş geçikmelere bunları aklını karıştırmak için yazmadım oğlum söylenen herşeyi yalanladı çok şükür yürümesi 2 yaşında oldu sağ tarfında problemi var ama algısı konuşması yaşıtları gibi ikiside öyle..biz beyin ile ilgili ve göz ile sıkıntı yaşadık ..............tekrar yazıyorum yanlış anlaşılmak istemem çok takarsan çevrenin yapar bilmem şuda geç yaptı sözlerini kulak asma gerekli kontrollere götürmeni tavsiye ederim yaşamışlarıma istinaden....

Son düzenleme:
Evet kuvezde kaldı 3 hafta amaz oksijen falan almadı doğduğunda ağladı hemen zaten solunum cihazına falan bağlanmadık beslenmesini düzene sokmak için kaldı kuvezde ve kilosu çok düşük olduğu için çok şükür kuvezde iken sıkıntı yasamadık ama doktorlar söylüyordu her an hersey olabilir diye bi bakalım olmadı doktora götür cez ama çok hareketlı sürekli donüyor sürünmeye uğraşıyor ama basmıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…