- 17 Nisan 2025
- 39
- 20
- 3
- 31
- Konu Sahibi yardimistiyen
-
Evet yapıyoruz. Artık sadece ön sevişmede kalıyoruz...Ön sevişme yapıyor musunuz
Korkuyor musunuz peki? Acıyacağını mı düşünüyorsunuz o an?Evet yapıyoruz. Artık sadece ön sevişmede kalıyoruz...
Korkuyor musunuz peki? Acıyacağını mı düşünüyorsunuz o an
Öyle bir düşünce yoktu hiç temas ettiği an kendimi aşırı kasıyorum.Korkuyor musunuz peki? Acıyacağını mı düşünüyorsunuz o an?
Maalesef alkol kullanmıyorum.Sarhoş ol
Merhaba etiket için teşekkür ederim kısaca bahsedeyim 22 yaşındayım 4 aylık evliyim ve sanırım bende vajinusmusum evlenmeden önce bu yani böyle bir hastalık old dahi bilmiyordum yani insanların birlikte olması yaratılış iğtibarı ile çok kolay vs diye düşünüyordum yani bu gibi bir sorunla karşılaşacağı hiç aklıma gelmezdi ve sanırım bu vücudunu tanımamaktan kaynaklanıyor muhafazakar bir aile denim fakat annemle her şeyi konuşabilirim bana her konuda yardımcı olur öncesinde hiçbir ilişkim olmadı ve tabii cinselliğe de çok merakım yoktu açıkçası bilinçsizdim...
Vajinismus canım. Vajinismus başlıgına bak buradan mutlaka egzersizler vs ayrıntılı yazıyor. Tedavisi yüzde yüze yakın rahat ol pes etmeEvlendiğimiz ilk günler denedik kendimi aşırı kasıyorum istemsizce eşime dur dur demeye başlıyorum. Artık çok sıkıldım bu durumdan...
Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim bakayım hemen.Vajinismus ile ilgili burda konular var orda bu sorunları aşanlar var bence o konuları okuyun tedavi sart ilişki olmayınca evkilikde iletki zamanlarda sıkıntı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?