Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 7 aylık bebklerde uyku düzeni??

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

pembekzm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
211
7
118
Merhaba arkadaşlar 7. Ayımıza 7 martta girecez bebeklerinizin uyku düzeni nasıl ben henüz bi düzen kuramadım çünkü hiç belli olmuyo..
Sabah 9 10 11 de kalktığı oluyo kalktığı saatten 2 saat sonra tekrar uykuya 1-1.5 saat arası uyuyo
akşam üstü 6 7 gibi tekrar uyuyo yarım saat
9.5 ta yatıyo yarım saat geri uyusun istiyorum ama uyumuyo saat 12 den sonra uzun uykuya geçio
bende şaşırdım ne yapacağımı valla kaçta yatırıp kaçta kaldıracağımı ?
Sizlerde durum nasıl
önerilerinizi bekliyorum

Merhaba canım.. Sen benden iyisin.. Ben doğduğundan beri uyku problemi yaşıyorum.. Akşam en geç 21:30 da uyutuyorum sabah 8 gibi uyanıyor demek isterdim ama bu saatler arasında sabaha kadar en az 7-8 kere beni uyandırıyor.. Güniçinde ise toplamds 4-5 saat uyuyor ama senin anlattığın gibi, belli
bi standardı yok.. Bazan 2 saat uyuyor bazense 40 dk.. Geceleri çok mızmız benim kızım. Beni yalancı meme gibi kullanıyor..Ne yaptıysan bıraktıramadım..

kızlar günaydın. bebekleriniz eğer kendi kendine uyumuyorsa ilk önce ona alıştırın ben 9 aylıkken anca alıştırabildim ve daha önce yapmadığıma pişman oldum biraz ağlıyorlar biraz dediğim 1 hafta kadar ilk günler 45 dk . falan ağladılar aralarda 10dk . bir gibi girip kucağıma almadan buradayım annecim sakin ol gibi şeyler söyleyip çıkıyordum 1 hafta içinde tamamen alıştılar . ve uyku nasıl bişey anladılar gece uyanmaz oldular bide . bunlar şimdi acımasız gibi geliyor ama sonra bebek içinde sizin içinde çok rahatlattıgını göreceksiniz . gündüz aynı saatlerde yatırıp aynı saatlerde kaldırın . mesela diyosunuzya bugün 2 saat uyudu dün 1 saat. dün 1 saat uyuduysa bugünde aynı saatlerde yatırdıgınız bebeği aynı saatte kaldırın uyanmadıysada siz uyandırın yani .ben kendi çocuklarımı 10 gibi yatırıyorum 11,30 gibi uyandırıyorum öğlen tekrar 2,30 gibi yatırıp 4 gibi kaldırıyorum . akşamda tekrar 8,5 gibi yatırıyorum hasta değillerse sabaha kadar uyuyorlar . ama bu düzeni doduklarından beri yapıyorum .herkes uyuyan çocuğu uyandırmasana bırak diyodu allahtan kulak asmamışım şimdi o kadar rahatki ve onlarda daha sağlıklı herkes şimdi saatini biliyor uyku saatleri geldimi mızıldanmaya başlarlar . bi deneyin derim ama yapabilecekseniz . vazgeçip onu ordan aldığınız sürece bidaha alıştıramayabilirsiniz . iyice emin olun yani . çok yazdım kusura bakmayın

bende kendi uyusun istiyorum zaman zaaman da deniyorum bu yöntemi ama ağlamasına dayanamıyorum sallıyorum
2 gündür düzenli gidiyoruz karar verdim bende
sabah 9 da kalkıyor 11.30 da yatıyor 1 de kalkıyor
tekrar 3.5 ta yatıyor 6 da kalkıyor
saat 10 da da gece uykusuna inşallah bu düzene alışacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…