Bebek Beslenmesi 7 aylik bebegimin beslenmesi yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşım öncelike doktordan 7 aya uygun bir öğün listesi iste, verdiklerin az gibi duruyor ama panik yapma toparlar kilosunu yedirrisen, mesela biz bir öğün süt yada mama bir öğün çorba, bir öğün yoğurt, bir öğün muhallebi, meyve püresi sonra tekrar çorba, süt veriyoruz.

yemek sularının hiç besin değeri yok, sebze püresi daha sağlıklı ona göre.
mama yerine yoğurt da daha sağlıklı olur bence, mümkün oldukça yapay besin vermemek lazım

Ek gıda miktarın çok az. Oğlun tombik diye mi az verdi doktor? Eğer öyle yaptıysa doktorunu değiştir.

Benim oğlan 3 aylık sekiz kilo

ben diyetistenin aynı zmanda bebegim var yogurt yumurta sarısı .pirincli yogurt corbası sebze corbası . meyve püreleri cam rendeyle. mercimek corbası .içine ufak ekmek ıfalayabilrisin . et suyu tavuk suyu. kıyma . minik minik tavuk . bunları yiyebilir corbalarda felan . 3 ögün ver yediği yere kadar yesin . sonra zaten emzirirsin .

Aaa tavuk et suyu da verebilir miyim rica etsem bana bi günlük liste yazabilir misin meyve püresi ve yoğurt saat kaç bi veriyim gece yatmadan mamayı kaç saat önce versem daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…