Boyu da 73 santim aslında dış görünüşü hiç öyle kilolu durmuyorKilosu fazla gercekten ayina gore, benim kizim 19 aylik 9 kilo tabi benimkide cok zayif. Bence doktoru dinleyin.
neden mama veriyorsunuzKızlar 7 ayını dolduracak bi oğlum var emziriyorum gün içinde 2 yemek kaşığı yoğurt veriyorum bi de gece yatarken 4 yemek kaşığı kadar mama veriyorum 3 gün çorba vermeye başlamıştım doktor kontrolüne gidince bi yaşında bu kadar kiloda olması lazım yemek sularından sadece tattır dedi kilosu 9 buçuk kafam çok karışık verdiğim mama ve yoğurt az mi iyi mi çorbaya başlayım mi yeni dişi cıktı herkes dişi çıktığı için zayıflar corbalardan yedir diyo bi de size soruyum dedim
Sizinkide tombişmis bebekler ilk 4 ay falan daha çok kilo alıyorlar sonra yavasliyomus benim oglumda 2 aylıkken tartildiginda bi ayda 2 kilo almıştı emzirme de onemliBende kilodan dolayi biraz korkmaya basliyorum kizim 2 ay 1 haftalik kilosu 6 kl 300
Boyu da 73 santim aslında dış görünüşü hiç öyle kilolu durmuyor
Bence mama verme kilo yapiyor.yogut en sagliklisiKızlar 7 ayını dolduracak bi oğlum var emziriyorum gün içinde 2 yemek kaşığı yoğurt veriyorum bi de gece yatarken 4 yemek kaşığı kadar mama veriyorum 3 gün çorba vermeye başlamıştım doktor kontrolüne gidince bi yaşında bu kadar kiloda olması lazım yemek sularından sadece tattır dedi kilosu 9 buçuk kafam çok karışık verdiğim mama ve yoğurt az mi iyi mi çorbaya başlayım mi yeni dişi cıktı herkes dişi çıktığı için zayıflar corbalardan yedir diyo bi de size soruyum dedim
Evet cok cabuk acikiyo doktorda dedi zaten emzirmede bi anda hizli kilo aliyolar sonra hareket etmeye baslayinca dogal olarak yakiyolar kilo alimida yavaslar dedi ama distan bakinca cokta kilolu gorunmuyolar bence sadece tartisa o rakami gorunce insan biraz sasiriyo cok hizli dombili oluyolarSizinkide tombişmis bebekler ilk 4 ay falan daha çok kilo alıyorlar sonra yavasliyomus benim oglumda 2 aylıkken tartildiginda bi ayda 2 kilo almıştı emzirme de onemli
Sebze meyve pürelerine 7. Ayda mi başlamıştınizBenim oğlum 7 aylıkken 10 kiloydu, 4,5 kilo doğdu. Hiç bir doktor kilosu çok falan demedi ek gıdayı kesmedi (ki en iyi profesörlere gidiyorduk.) Doktor var doktor var. Başka doktora mümkünse profesöre danışın. Anne sütü temel besin, yemeğin suyunu falan vermeyin hiç bir besleyiciliği yok. Sebze püresi, ile başlamıştık havuç kabak patates mevsim sebzeleri püresi ile ( mutlaka zeytinyağı ilaveli yoksa kabız olur) pirinçunu vs vermeyin gerek yok Sebze ve meyveleri püre olarak başlayabilirsiniz
Sebze meyve pürelerine 7. Ayda mi başlamıştıniz
Teşekkür ederimEvet, mama ile beslenen bir bebekti 4 aylıkken sütüm kesildi. Süt alerjisi olduğu için yoğurt la başlamadık. Ama konu sahibi zaten yoğurda başlamış ona ek olarak önce sebze sonra meyve önerdim
Çok teşekkür ederim ya cok açıklayıcı yazmışsınız yoğurt u biraz zor yiyo dediğiniz gibi meyve püresi ekliycemDis gelince kilo biter ,koyu kivamli corbalar yapin ,
Sebze ve azcik et haslama gibi pisirip ,azcik zeytinyagi ile belenderdan gecirin ,
Meyve suyu yapin ,mevsimine gore havuc ya da seftali ,
Yogurt gaz yapabilir icvine azicik karbonat ya da pudra sekeri ya da meyve puresi ilave edebilirsiniz ,
Yavas ytavas sabah kahvaltilarina gecin ,
Kendi yediginiz salcali ,tuzlu ,baharatli yemek ve corbalardan vermeyin ,bebeklere seker,tuz ,salca ,baharat kullanilmaz,
Peyniri suya koyup bir gece bekletin tuzu gitsin ,
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?