Pancake yapip yedirebilirsinizMerhaba benim bebeğim 7 ay 1 haftalık oldu , 6 aylık olunca yavaş yavaş tadımlara başladı, şimdi güzelce sadece beğendiği şeyleri yiyor , sebze püresi mesela çok sevdi ama yumurta sarısını yemek istemiyor, doktorumuz da önemli olan yumurta sarısı ve yoğurt yemesi dediği için uğraşıyorum, sade( kıvamı tabiki bebek için uygun olacak şekilde anne sütü ya da mama ile yumuşatıyorum) yada bi kaç şeyle karıştırıp veriyorum ,ama sevdiremedim ağzını kitliyor , sizler nasıl verdiniz bebeklerinize? Tarifleriniz var mı ? Ben artık farklı bi yol bulamıyorum
Alerjisi yok , sadece tadını sevmediAlerjisi olmadigina emin olun, ben hic istemedigim yiyeceklerden asla fayda gormem.
Daha pancake yiyebilecek kadar büyük değil ki kaşık mamaları ancak yiyebiliyorPancake yapip yedirebilirsiniz
Aaa ben veriyordum, siz vermiyorsaniz tabi haklisinizDaha pancake yiyebilecek kadar büyük değil ki kaşık mamaları ancak yiyebiliyor
İrmik ve suyla muhallebi yapıp yumurta sarısı peynir ceviz pekmez gibi bunlarla tatlandirabilirsinizMerhaba benim bebeğim 7 ay 1 haftalık oldu , 6 aylık olunca yavaş yavaş tadımlara başladı, şimdi güzelce sadece beğendiği şeyleri yiyor , sebze püresi mesela çok sevdi ama yumurta sarısını yemek istemiyor, doktorumuz da önemli olan yumurta sarısı ve yoğurt yemesi dediği için uğraşıyorum, sade( kıvamı tabiki bebek için uygun olacak şekilde anne sütü ya da mama ile yumuşatıyorum) yada bi kaç şeyle karıştırıp veriyorum ,ama sevdiremedim ağzını kitliyor , sizler nasıl verdiniz bebeklerinize? Tarifleriniz var mı ? Ben artık farklı bi yol bulamıyorum
Merhaba. Sabahları labne, ceviz, yumurta sarısı ve pekmez, bazende avokado ve bebe bisküvisi ekliyorum. Pekmez yumurtanın kokusu epey bastırıyor. Anne sütü buzluktan çıkardıysanız eğer tat ve kokusunda değişiklik olabiliyor benim kızım onu içmiyor mesela.Merhaba benim bebeğim 7 ay 1 haftalık oldu , 6 aylık olunca yavaş yavaş tadımlara başladı, şimdi güzelce sadece beğendiği şeyleri yiyor , sebze püresi mesela çok sevdi ama yumurta sarısını yemek istemiyor, doktorumuz da önemli olan yumurta sarısı ve yoğurt yemesi dediği için uğraşıyorum, sade( kıvamı tabiki bebek için uygun olacak şekilde anne sütü ya da mama ile yumuşatıyorum) yada bi kaç şeyle karıştırıp veriyorum ,ama sevdiremedim ağzını kitliyor , sizler nasıl verdiniz bebeklerinize? Tarifleriniz var mı ? Ben artık farklı bi yol bulamıyorum
Avokado, yumurta sarısı, labne ezip veriyordum yada labne, yumurta sarısı, bebe bisküvisi yapıyordum kıvamını anne sütüyle aciyordum biraz o şekilde yediriyordum.Merhaba benim bebeğim 7 ay 1 haftalık oldu , 6 aylık olunca yavaş yavaş tadımlara başladı, şimdi güzelce sadece beğendiği şeyleri yiyor , sebze püresi mesela çok sevdi ama yumurta sarısını yemek istemiyor, doktorumuz da önemli olan yumurta sarısı ve yoğurt yemesi dediği için uğraşıyorum, sade( kıvamı tabiki bebek için uygun olacak şekilde anne sütü ya da mama ile yumuşatıyorum) yada bi kaç şeyle karıştırıp veriyorum ,ama sevdiremedim ağzını kitliyor , sizler nasıl verdiniz bebeklerinize? Tarifleriniz var mı ? Ben artık farklı bi yol bulamıyorum
Pankek şeklinde verebilirsiniz . Benim tarifim şöyleydi yoğurt yumurta sarısı un muzuda tekerlek forumda kesip bir tatlı kasigina bir muz gelecek şekilde tavada yapardım. Ortasında muz olunca yumuşacık ve tatlı pankek oluyordu bebeğimde eliyle kendi yerdi severek. Hala yaparım ara ara. Yada mısır unu tereyağ az çevir tavada az su sonra cecil peyniri yada sevdiği bir peynir erit yumurta sarısını köy üstüne karıştır çok lezzetli oluyordu . Yada yumurta sarısı bir tatlı kaşıgi yulaf unu tavada az su ile ac peynir karıştır tavada az tereyağ ile buda güzel oluyor. Pankek olarak Keçiboynuzu unu yumurta sarısı yoğurt bu tarifide yaptım muzu gene koyabilirsiniz tercih sizin.bebek Tarhana tereyağ ile kavurup az su ile açıp yumurta sarısı koyup karıştır buda besleyici.Merhaba benim bebeğim 7 ay 1 haftalık oldu , 6 aylık olunca yavaş yavaş tadımlara başladı, şimdi güzelce sadece beğendiği şeyleri yiyor , sebze püresi mesela çok sevdi ama yumurta sarısını yemek istemiyor, doktorumuz da önemli olan yumurta sarısı ve yoğurt yemesi dediği için uğraşıyorum, sade( kıvamı tabiki bebek için uygun olacak şekilde anne sütü ya da mama ile yumuşatıyorum) yada bi kaç şeyle karıştırıp veriyorum ,ama sevdiremedim ağzını kitliyor , sizler nasıl verdiniz bebeklerinize? Tarifleriniz var mı ? Ben artık farklı bi yol bulamıyorum
Oglum labne ile karistirdigim zaman yumurta sarisini cok seviyordu ve istahla yedigi tek sey oydu o donemlerde..deneyin derim.Merhaba benim bebeğim 7 ay 1 haftalık oldu , 6 aylık olunca yavaş yavaş tadımlara başladı, şimdi güzelce sadece beğendiği şeyleri yiyor , sebze püresi mesela çok sevdi ama yumurta sarısını yemek istemiyor, doktorumuz da önemli olan yumurta sarısı ve yoğurt yemesi dediği için uğraşıyorum, sade( kıvamı tabiki bebek için uygun olacak şekilde anne sütü ya da mama ile yumuşatıyorum) yada bi kaç şeyle karıştırıp veriyorum ,ama sevdiremedim ağzını kitliyor , sizler nasıl verdiniz bebeklerinize? Tarifleriniz var mı ? Ben artık farklı bi yol bulamıyorum