- 24 Nisan 2019
- 20
- -21
- 86
- Konu Sahibi Sevde8glnur67
-
Ağzıyla öğütüp kısmına daha çok takıldım ben bence bu daha büyük sorun ağzında çiğnediği şeyi vermiş olmasıBende diyorum bu çocuk niye durmuyor bişimi verdinz annengilde dedim eşime oda annem agzında cekırden öğütüp verdi dedi çıldırdım resmen kakasını yapınca gordum bütün bütün çekirdek vardı delirmemek elde değil ya bogazina kacsaydı akılsıza bak ya söylicem yüzüne cekirdek az olmuş anne kuruyemiş verseydin dıyecem bana sormadan bısı verme dicem ne bu kaynana lardan cektımız ya
Geri zekalı ya ama suç onda değil kocamdaAğzıyla öğütüp kısmına daha çok takıldım ben bence bu daha büyük sorun ağzında çiğnediği şeyi vermiş olması
Ağzındakini öğütülmüş bir sekilde vermiş tükürüklü bir şekilde farkında mısınız kıyameti koparırdimBende diyorum bu çocuk niye durmuyor bişimi verdinz annengilde dedim eşime oda annem agzında cekırden öğütüp verdi dedi çıldırdım resmen kakasını yapınca gordum bütün bütün çekirdek vardı delirmemek elde değil ya bogazina kacsaydı akılsıza bak ya söylicem yüzüne cekirdek az olmuş anne kuruyemiş verseydin dıyecem bana sormadan bısı verme dicem ne bu kaynana lardan cektımız ya
Kopardım ztnAğzındakini öğütülmüş bir sekilde vermiş tükürüklü bir şekilde farkında mısınız kıyameti koparırdim
Ayyy iğrenç yaa.agzında cekırden öğütüp verdi dedi
Bunun alerjisi var çok ani dil şişmesi var kuruyemiş çok zararlı verilir mi öyle Allah'ım deliririm ben iyi yapmışsınızBöyle bir gerizekalılığı benim kayınvalidem de yapmaya kalktı, eliyle ezerek. Neymiş, canı çekmiş. Allah size sabır versin, böyle beyinsizlerle çocuk büyütmek gerçekten çok zor. 13 aylıkken de ceviz yedirmeye çalıştı, boğazına kaçar da ölürse seni öldürürüm dedim, çünkü kendisi uyarıdan anlamaz.
Çekirdeği ağzında öğütüp el kadar bebeğe yedirmek iğrençlikten başka bir şey değil. Eşinizde pek duyarsızmışBende diyorum bu çocuk niye durmuyor bişimi verdinz annengilde dedim eşime oda annem agzında cekırden öğütüp verdi dedi çıldırdım resmen kakasını yapınca gordum bütün bütün çekirdek vardı delirmemek elde değil ya bogazina kacsaydı akılsıza bak ya söylicem yüzüne cekirdek az olmuş anne kuruyemiş verseydin dıyecem bana sormadan bısı verme dicem ne bu kaynana lardan cektımız ya
Bunun ku
Bunun alerjisi var çok ani dil şişmesi var kuruyemiş çok zararlı verilir mi öyle Allah'ım deliririm ben iyi yapmışsınız
Katılıyorum suç eşinizden tepki vermeliydi ya tükürük olmasını da geçtim rendenin kalın tarafi ile elma rendelemeyin diyor doktorlar 1 yaş öncesi boğaza kaçar diye bu ne duyarsızlıkGeri zekalı ya ama suç onda değil kocamda
Ay o ne ya pis hijyensiz bi deBende diyorum bu çocuk niye durmuyor bişimi verdinz annengilde dedim eşime oda annem agzında cekırden öğütüp verdi dedi çıldırdım resmen kakasını yapınca gordum bütün bütün çekirdek vardı delirmemek elde değil ya bogazina kacsaydı akılsıza bak ya söylicem yüzüne cekirdek az olmuş anne kuruyemiş verseydin dıyecem bana sormadan bısı verme dicem ne bu kaynana lardan cektımız ya
Hata sizde bence sizin olmadgnz yerde 7 aylık bebeğinizin işi ne?Bende diyorum bu çocuk niye durmuyor bişimi verdinz annengilde dedim eşime oda annem agzında cekırden öğütüp verdi dedi çıldırdım resmen kakasını yapınca gordum bütün bütün çekirdek vardı delirmemek elde değil ya bogazina kacsaydı akılsıza bak ya söylicem yüzüne cekirdek az olmuş anne kuruyemiş verseydin dıyecem bana sormadan bısı verme dicem ne bu kaynana lardan cektımız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?