• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık bebeğime çekirdek vermiş bakar mısınız ya

Sevde8glnur67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
20
-21
86
Bende diyorum bu çocuk niye durmuyor bişimi verdinz annengilde dedim eşime oda annem agzında cekırden öğütüp verdi dedi çıldırdım resmen kakasını yapınca gordum bütün bütün çekirdek vardı delirmemek elde değil ya bogazina kacsaydı akılsıza bak ya söylicem yüzüne cekirdek az olmuş anne kuruyemiş verseydin dıyecem bana sormadan bısı verme dicem ne bu kaynana lardan cektımız ya

Bende diyorum bu çocuk niye durmuyor bişimi verdinz annengilde dedim eşime oda annem agzında cekırden öğütüp verdi dedi çıldırdım resmen kakasını yapınca gordum bütün bütün çekirdek vardı delirmemek elde değil ya bogazina kacsaydı akılsıza bak ya söylicem yüzüne cekirdek az olmuş anne kuruyemiş verseydin dıyecem bana sormadan bısı verme dicem ne bu kaynana lardan cektımız ya
Ağzıyla öğütüp kısmına daha çok takıldım ben bence bu daha büyük sorun ağzında çiğnediği şeyi vermiş olması 🤦🏻‍♀️

Ağzındakini öğütülmüş bir sekilde vermiş tükürüklü bir şekilde farkında mısınız kıyameti koparırdim

Böyle bir gerizekalılığı benim kayınvalidem de yapmaya kalktı, eliyle ezerek. Neymiş, canı çekmiş. Allah size sabır versin, böyle beyinsizlerle çocuk büyütmek gerçekten çok zor. 13 aylıkken de ceviz yedirmeye çalıştı, boğazına kaçar da ölürse seni öldürürüm dedim, çünkü kendisi uyarıdan anlamaz.

Bunun ku
Böyle bir gerizekalılığı benim kayınvalidem de yapmaya kalktı, eliyle ezerek. Neymiş, canı çekmiş. Allah size sabır versin, böyle beyinsizlerle çocuk büyütmek gerçekten çok zor. 13 aylıkken de ceviz yedirmeye çalıştı, boğazına kaçar da ölürse seni öldürürüm dedim, çünkü kendisi uyarıdan anlamaz.
Bunun alerjisi var çok ani dil şişmesi var kuruyemiş çok zararlı verilir mi öyle Allah'ım deliririm ben iyi yapmışsınız

Çekirdeği ağzında öğütüp el kadar bebeğe yedirmek iğrençlikten başka bir şey değil. Eşinizde pek duyarsızmış

Bunun ku

Bunun alerjisi var çok ani dil şişmesi var kuruyemiş çok zararlı verilir mi öyle Allah'ım deliririm ben iyi yapmışsınız

Alerjileri allahtan ki yok ama sinir bozucu olan kısmı, zaten çocuklara meyveyle karıştırıp veriyorum ceviz, onlara ezerken kayınvalideme de kırıp verdim onu yedirmeye çalıştı. Allah korusun 3 yaşında çocuk öldü kuruyemiş boğazına kaçtığı için 13 aylık nasıl yesin.

Ay o ne ya pis hijyensiz bi de 🤮 Boğazına kaçması da ayrı tehlike. Bunu ben yaşasam o an beni kimse tutamaz açar o telefonu yakar yıkarım. O kocayı da benzetirim

Kesinlikle hem eşinizi hemde kayınvalidenizi uyarın. 7 aylık bebeğin çekirdek neyine hele bi de ağzından çıkarıp vermek nasıl yani. Hastalık bulaşabilir, o çekirdek soluk borusuna kaçabilir Allah korusun belki daha ne sonuçlar doğurabilir. Kesinlikle uyarın

Hata sizde bence sizin olmadgnz yerde 7 aylık bebeğinizin işi ne?

Çocuğum yiyecek yaşta bile olsa kendim ağzımda çiğneyip hayatta bişey vermem kaldı ki başkası vericek… Abi kendi mideniz bunu kaldırır mı başkasının gevelediği yiyeceği yemeyi,çocuğa veriyosun hatta bebeğe yani tabi onun dili yok midesi yok … yazık

Back