Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası7 aylık bebeğime bakıcı arıyorum-Ümraniye Soyak Yenişehir bölgesindeyim
Merhaba, 7 aylık oğlum için çok çok acil bakıcı arıyorum. Soyak Yenişehir yakınındaki Atapol Residence'ta oturuyoruz. Merhametli, kültürlü, sigara içmeyen, konuşkan kişilerin bana ulaşmasını bekliyorum.
iş ahlakı olmayan bir bakıcıya denk geldik, bugun başlaması gerekirken gelmedi ve telefonunu bile açmıyor. Ümraniye'de ikamet eden bakıcı arayışımız devam ediyor çok acil
Merhaba, Bakıcı buldunuz mu? Benim ablam iş arıyor. Kendisi senelerdir çocuk-bebek bakımı yapıyor. Bu konu üzerine eğitim de aldı. Ümraniyede oturuyoruz. Özel mesaj atabilirsiniz.
Merhaba, Bakıcı buldunuz mu? Benim ablam iş arıyor. Kendisi senelerdir çocuk-bebek bakımı yapıyor. Bu konu üzerine eğitim de aldı. Ümraniyede oturuyoruz. Özel mesaj atabilirsiniz.