7 aylık bebeğim

Dilara07abc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
158
65
18
31
Arkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu ek gıdaya başladık baya baya ve dışkısı koyu yeşil olmaya başladı acaba normal mi internetten yeterli bilgiye sahip değilim ek gıdadan kaynaklı mı renk değişimi oldu acaba çocuk rahatsız hasta gibide değil merak ettim tecrübeli annelere sormak istedim şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler

Evet canım çok normaldir anne sütü alıyormu katı gıdaya geçtiğiniz için renk değişimi yapabiliyor hatta kabizlik sikayetleri de yasayabilir korkmaniza gerek yok gayet doğal

Evet canım çok normaldir anne sütü alıyormu katı gıdaya geçtiğiniz için renk değişimi yapabiliyor hatta kabizlik sikayetleri de yasayabilir korkmaniza gerek yok gayet doğal
Anne sütü almayı maalesef bıraktı bir buçuk ay önce aslında bırakmak istedi çok uğraştım neredeyse her yöntemi denedim ama olmadı çok yoruldum çok ağladım sütüm olduğu halde emmeyi bıraktı.Kendimide bebeğimide çok yıprattım o yüzden artık mama+ek gıdaya başladık. Dediğiniz gibi bir kaç gündür kabızlık var zorlanıyor.Çok teşekkür ederim gerçekten paniklemiştim rahatladım

Sütünüz varsa sağıp vermeye devam etseniz mama vermek yerine daha sağlıklı olmaz mı?
Dediğiniz çok doğru inanın herşeyden çok emmesini isterdim bende çok taraf değildim mama konusunda ama maalesef tadına bakıyor ve anne sütünü almıyor süte tat veren gaz yapan her şeyi yemedim sırf o emsin diye. Emme pozisyonunu değiştirdim vs. ama olmadı. Aslında bir buçuk ay önce emmeyi bıraktı istemedi ve o emmedikçe ben hep ağladım bebeğimi zorladım emsin diye bebeğim huzursuzlanıp ağladı daha da tepki koydu bu süreç bir buçuk ay sürdü ve benide bebeğime de çok yordum haliyle sütümde azalma meydana geldi şuanda da çok çok az akıyor. O yüzden mecbur kaldım mama+ek gıdaya. Sağlık ocağındaki ebe artık kendini yorma evet anne sütü çok önemli bir yaşına kadar emmesi iyi olurdu dedi ama senin sağlığında önemli dedi. Benim ailem il dışında eşimde özel sektörde haliyle erken işe gidip akşam 8de geliyor. Evde tek başımayım o süreç baya zorluydu benim için

İnsanları mama verdiği için sagip ver,mamadan daha iyi bilmem ne diye uzmeyi birakin artık.Sizene ya istediği şekilde besler bebeğini.Sanki zehir verio.Herhalde bebeğini sizden çok daha fazla düşünüo annesi olarak.Sanki mamayla beslenen bebek sağlıksız oluo.Bu saçma zırva inanışı başka bi yerde görmedim.Sevgili konu sahibi sütunuz yetmiosa yetmiodur hiiic önemli değil.Onemli olan bebeğinizin kaliteli doyması.Mamalar da zaten bu iş için varve evet katı gıdada diski farklı renklere boyanabilir.Daha cooook degisicek hazirlikli olun

Fikir beyan ettim arkadaşa üzmek haddimize değil sütü varken emzirmemek zor bi durum sağlık açısından da onu belirtmek istedim. Konu sabihi beni anlamış cvp yazmış saolsun

Cevabınız için teşekkür ederim kesinlikle aynı düşüncedeyim kendim çok zorlu süreçten geçtiğim için kimseye bu soruyu bile sormuyorum hangi anne bebeğine vermek istemez istese canımı veririm anlayışınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…