- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 31
- Konu Sahibi Blablabla00
Merhaba arkadaşlar 7 aylık bebeğim parmak ucuna basıyor kollarından tutunca yere düz basmıyor normal mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kakasını ve çişini bezine yapması kadar normal.Merhaba arkadaşlar 7 aylık bebeğim parmak ucuna basıyor kollarından tutunca yere düz basmıyor normal mi sizce
Teşekkür ederimKakasını ve çişini bezine yapması kadar normal.
Bastırmıyorum kendisi tutunup kalkıyor her yere zaten ama düz durmuyor parmağının ucunda7 aylik bebegi neden bastirmaya calisiyorsunuz ki???
Çocuk nöroloji doktoru şöyle muayene etmişti; sırt üstü oğlumu yatırıp, avucunu oğlumun ayak tabanına tam oturtup baskı uyguladı.Teşekkür ederim
Tamam deniycem Bende çok teşekkür ederimÇocuk nöroloji doktoru şöyle muayene etmişti; sırt üstü oğlumu yatırıp, avucunu oğlumun ayak tabanına tam oturtup baskı uyguladı.
O sırada dizde bükülme, bilekte yamulma vs olmadığı için sağlıklı olduğunu söylemişti.
Biz ayak yamukluğu için birkaç ay takipte tuttuk.
Siz de deneyin isterseniz bu söylediğim şeyi, acı çekip çırpınıyor olmaması gerekiyor.
benimki 10 aylık hala parmak ucuna basiyo 7 aylık normal yani kas gelişimi henüz yeniMerhaba arkadaşlar 7 aylık bebeğim parmak ucuna basıyor kollarından tutunca yere düz basmıyor normal mi sizce
Anladım teşekkür ederimBu aylarda değil ama ileriki aylarda yürümeyi öğrendikten sonra hala parmak ucuna basarak yürüyorsa ozaman gözlemde olmanız gerekiyor. işte ozaman altında nörolojik başka sıkıntılar yatabiliyor.
Teşekkür ederimbenimki 10 aylık hala parmak ucuna basiyo 7 aylık normal yani kas gelişimi henüz yeni
Şimdi nasıl basıyor benin oğlumda o şekilde basıyorsa endişe ediyorumbenimki 10 aylık hala parmak ucuna basiyo 7 aylık normal yani kas gelişimi henüz yeni
tam yürümeye başlayınca düzeldi normal basıyor artık.Şimdi nasıl basıyor benin oğlumda o şekilde basıyorsa endişe ediyorum
Inşallah benim oğlumda düzelir 12 aylik tam.durunca normal duruyor adına geçince parmak ucu gidiyortam yürümeye başlayınca düzeldi normal basıyor artık.
benimkide ilk zamanlar öyleydi parmak ucunda gitmeye çalışıyordu gidemiyordu kendi kendine basmaya başladı sonra yürüdüInşallah benim oğlumda düzelir 12 aylik tam.durunca normal duruyor adına geçince parmak ucu gidiyor