Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 7 aylık kızım var.Ama ben anne sütüne devam ediyorum. Daha hiç çorba vermedim. Sebze olarak havuç,kabak,patates veriyorum. havuç ve kabak içine pirinç ekliyorum. blender dan geçirip muhallebi kıvamında veriyorum. Meyvesinide cam rende de yapıyorum. Zorlamıyorum kesinlikle. Çünkü doyumluk değil verdiğimiz ek gıda.Yeni tatlara alışması için bir süreç.
Mademki pirinçunu yani muhallebi seviyor,çorba yerine muhallebi kıvamında sebze püresi vermeyi deneyin. Bakalım ne olacak? Nacizane fikrim bu.
Sevgiler,
Benimde 7 aylık kızım var.Ama ben anne sütüne devam ediyorum. Daha hiç çorba vermedim. Sebze olarak havuç,kabak,patates veriyorum. havuç ve kabak içine pirinç ekliyorum. blender dan geçirip muhallebi kıvamında veriyorum. Meyvesinide cam rende de yapıyorum. Zorlamıyorum kesinlikle. Çünkü doyumluk değil verdiğimiz ek gıda.Yeni tatlara alışması için bir süreç.
Mademki pirinçunu yani muhallebi seviyor,çorba yerine muhallebi kıvamında sebze püresi vermeyi deneyin. Bakalım ne olacak? Nacizane fikrim bu.
Sevgiler,
benim de 9 aylık bir oğlum var.O da seninki gibi yiyimsiz. 6 aylıktan itibaren ben de ek gıda veriyorum. Az az da olsa 1 kaşık 1kaşıktır diyerek yediriyorum. Hergün değişik hazırlıyorum çorbasını. 3-5 kaşık neyse içirmeye çalışıyorum. Biraz sabır gerekiyor arkadaşım
KIZLAR 7 AYINI GEÇTİ AMA ÇORBA YEMİYOR KUSUYOR sevdiği tek şey pirinç unu anne sütüm yok çorbalara ve pütürlü şeylere nasıl alıştıracağım bilemiyorum off bıktım artık beslenme sorunundan 4.5 ayında geçtik ek gıdaya
yani sadece tatlı şeylerimi severek yiyo??