- 10 Nisan 2014
- 299
- 83
- 298
- Konu Sahibi Angelarelation
-
bence donmesin canim ya.sevemedim demis kirmis gitmis seni.zamaninda biz de yasadik.benzer seyler oyle bir gun gelir ki tesekkur edersin ona seni terk ettigi icinBundan 2 yıl önce birinden hoşlandım aynı köylüyüz sadece tanımadan sadece fotoğraftan o sıra sevgilisi var diye geri çekildim gecen sene bayram dolayısıyla köye gittik o da gelmişti bi şekilde muhabbet kurduk cep numarasını aldım falan Konusmaya basladık sonra o da hoşlandığını söyledi ailelere söyledik Konusmaya basladık geleceğe yönelik konusuyoduk sürekli ben ilk defa böyle hissediyordum benim için o kadar güzeldi ki inanamıyodum hiç onunla konustuguma o da şuan sevmiyorum hoşlanıyorum sadece bulusmalardan sonra sevgi olur falan diyodu 2 ay konustuk kavga bile etmiyoduk aramızda paranoyaktı biraz güven sorunu yağıyordu zamanında aldatılmış vs bana güvenmesi için her şeyi yapıyodum neyi istemezse tamam diyodum yani kaybetme korkusu vardı baya çok konusmuyodum benden sıkılmasın diye bundan sikayet ediyodu bazen uykum var uyuyacam diyodum sırf cok Konusmayalım o heyecan gitmesin aramızda diye çok bağlanmıştım 2 ayda sonra buluştuk yine her şey güzeldi seni arkadasımla tanıstırcam Bi sürprizim var dedi bende garipsedim yani daha biz Bi kere bulusuyoruz arkadaşlarıda çift sevgililer sonra ben dedimki biz bulusalım arkadaşlarınla sonra tanısırım sonra ertesi günü okuldaydım okul çıkışı almaya gelicem bulusalım dedi açıkçası makyajsızdım o gün bulusmak istemedim öbürsü gün kafam karışık vs ikimizden emin değilim sonra galiba eski sevgilisiyle barısmıs bana eski sevgilimin annesi beni istemedi arabasıyla evlendirmek istiyodu birbirimizi severek ayrılmak zorunda kalmıştık dedi ama aradan 2 yıl geçmiş ve o kadar sey konustuk her sey güzel gidiyodu sonra bana sevemedim seni sevebileceğimi tahmin ediyordum ama olmadı dedi tabi ben böyle olucağını hic düsünmemiştim bende takıntı oldu yazmaya devam ettim yazma dedi ısrarla simdi aradan 7 ay gecti ben onu hic unutamadım her seye ragmen gelse yine kabul ederim bu süre zarfında kimseyle de konusmadım hoşlanmadım Bi ara instagramda bütün kızları takip etmeye baslamıstı simdi hepsini takipten cıkarmıs wpde gece cevrimici oluyo baya büyük ihtimal konusuyo biriyle ama wpde beni silmemiş hala durumlarımı görüyo sizce geri dönme ihtimali var mı?
Bundan 2 yıl önce birinden hoşlandım aynı köylüyüz sadece tanımadan sadece fotoğraftan o sıra sevgilisi var diye geri çekildim gecen sene bayram dolayısıyla köye gittik o da gelmişti bi şekilde muhabbet kurduk cep numarasını aldım falan Konusmaya basladık sonra o da hoşlandığını söyledi ailelere söyledik Konusmaya basladık geleceğe yönelik konusuyoduk sürekli ben ilk defa böyle hissediyordum benim için o kadar güzeldi ki inanamıyodum hiç onunla konustuguma o da şuan sevmiyorum hoşlanıyorum sadece bulusmalardan sonra sevgi olur falan diyodu 2 ay konustuk kavga bile etmiyoduk aramızda paranoyaktı biraz güven sorunu yağıyordu zamanında aldatılmış vs bana güvenmesi için her şeyi yapıyodum neyi istemezse tamam diyodum yani kaybetme korkusu vardı baya çok konusmuyodum benden sıkılmasın diye bundan sikayet ediyodu bazen uykum var uyuyacam diyodum sırf cok Konusmayalım o heyecan gitmesin aramızda diye çok bağlanmıştım 2 ayda sonra buluştuk yine her şey güzeldi seni arkadasımla tanıstırcam Bi sürprizim var dedi bende garipsedim yani daha biz Bi kere bulusuyoruz arkadaşlarıda çift sevgililer sonra ben dedimki biz bulusalım arkadaşlarınla sonra tanısırım sonra ertesi günü okuldaydım okul çıkışı almaya gelicem bulusalım dedi açıkçası makyajsızdım o gün bulusmak istemedim öbürsü gün kafam karışık vs ikimizden emin değilim sonra galiba eski sevgilisiyle barısmıs bana eski sevgilimin annesi beni istemedi arabasıyla evlendirmek istiyodu birbirimizi severek ayrılmak zorunda kalmıştık dedi ama aradan 2 yıl geçmiş ve o kadar sey konustuk her sey güzel gidiyodu sonra bana sevemedim seni sevebileceğimi tahmin ediyordum ama olmadı dedi tabi ben böyle olucağını hic düsünmemiştim bende takıntı oldu yazmaya devam ettim yazma dedi ısrarla simdi aradan 7 ay gecti ben onu hic unutamadım her seye ragmen gelse yine kabul ederim bu süre zarfında kimseyle de konusmadım hoşlanmadım Bi ara instagramda bütün kızları takip etmeye baslamıstı simdi hepsini takipten cıkarmıs wpde gece cevrimici oluyo baya büyük ihtimal konusuyo biriyle ama wpde beni silmemiş hala durumlarımı görüyo sizce geri dönme ihtimali var mı?
Bundan 2 yıl önce birinden hoşlandım aynı köylüyüz sadece tanımadan sadece fotoğraftan o sıra sevgilisi var diye geri çekildim gecen sene bayram dolayısıyla köye gittik o da gelmişti bi şekilde muhabbet kurduk cep numarasını aldım falan Konusmaya basladık sonra o da hoşlandığını söyledi ailelere söyledik Konusmaya basladık geleceğe yönelik konusuyoduk sürekli ben ilk defa böyle hissediyordum benim için o kadar güzeldi ki inanamıyodum hiç onunla konustuguma o da şuan sevmiyorum hoşlanıyorum sadece bulusmalardan sonra sevgi olur falan diyodu 2 ay konustuk kavga bile etmiyoduk aramızda paranoyaktı biraz güven sorunu yağıyordu zamanında aldatılmış vs bana güvenmesi için her şeyi yapıyodum neyi istemezse tamam diyodum yani kaybetme korkusu vardı baya çok konusmuyodum benden sıkılmasın diye bundan sikayet ediyodu bazen uykum var uyuyacam diyodum sırf cok Konusmayalım o heyecan gitmesin aramızda diye çok bağlanmıştım 2 ayda sonra buluştuk yine her şey güzeldi seni arkadasımla tanıstırcam Bi sürprizim var dedi bende garipsedim yani daha biz Bi kere bulusuyoruz arkadaşlarıda çift sevgililer sonra ben dedimki biz bulusalım arkadaşlarınla sonra tanısırım sonra ertesi günü okuldaydım okul çıkışı almaya gelicem bulusalım dedi açıkçası makyajsızdım o gün bulusmak istemedim öbürsü gün kafam karışık vs ikimizden emin değilim sonra galiba eski sevgilisiyle barısmıs bana eski sevgilimin annesi beni istemedi arabasıyla evlendirmek istiyodu birbirimizi severek ayrılmak zorunda kalmıştık dedi ama aradan 2 yıl geçmiş ve o kadar sey konustuk her sey güzel gidiyodu sonra bana sevemedim seni sevebileceğimi tahmin ediyordum ama olmadı dedi tabi ben böyle olucağını hic düsünmemiştim bende takıntı oldu yazmaya devam ettim yazma dedi ısrarla simdi aradan 7 ay gecti ben onu hic unutamadım her seye ragmen gelse yine kabul ederim bu süre zarfında kimseyle de konusmadım hoşlanmadım Bi ara instagramda bütün kızları takip etmeye baslamıstı simdi hepsini takipten cıkarmıs wpde gece cevrimici oluyo baya büyük ihtimal konusuyo biriyle ama wpde beni silmemiş hala durumlarımı görüyo sizce geri dönme ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?