7 ay oldu konuşmayalı ama unutamıyorum

Angelarelation

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
299
83
298
Bundan 2 yıl önce birinden hoşlandım aynı köylüyüz sadece tanımadan sadece fotoğraftan o sıra sevgilisi var diye geri çekildim gecen sene bayram dolayısıyla köye gittik o da gelmişti bi şekilde muhabbet kurduk cep numarasını aldım falan Konusmaya basladık sonra o da hoşlandığını söyledi ailelere söyledik Konusmaya basladık geleceğe yönelik konusuyoduk sürekli ben ilk defa böyle hissediyordum benim için o kadar güzeldi ki inanamıyodum hiç onunla konustuguma o da şuan sevmiyorum hoşlanıyorum sadece bulusmalardan sonra sevgi olur falan diyodu 2 ay konustuk kavga bile etmiyoduk aramızda paranoyaktı biraz güven sorunu yağıyordu zamanında aldatılmış vs bana güvenmesi için her şeyi yapıyodum neyi istemezse tamam diyodum yani kaybetme korkusu vardı baya çok konusmuyodum benden sıkılmasın diye bundan sikayet ediyodu bazen uykum var uyuyacam diyodum sırf cok Konusmayalım o heyecan gitmesin aramızda diye çok bağlanmıştım 2 ayda sonra buluştuk yine her şey güzeldi seni arkadasımla tanıstırcam Bi sürprizim var dedi bende garipsedim yani daha biz Bi kere bulusuyoruz arkadaşlarıda çift sevgililer sonra ben dedimki biz bulusalım arkadaşlarınla sonra tanısırım sonra ertesi günü okuldaydım okul çıkışı almaya gelicem bulusalım dedi açıkçası makyajsızdım o gün bulusmak istemedim öbürsü gün kafam karışık vs ikimizden emin değilim sonra galiba eski sevgilisiyle barısmıs bana eski sevgilimin annesi beni istemedi arabasıyla evlendirmek istiyodu birbirimizi severek ayrılmak zorunda kalmıştık dedi ama aradan 2 yıl geçmiş ve o kadar sey konustuk her sey güzel gidiyodu sonra bana sevemedim seni sevebileceğimi tahmin ediyordum ama olmadı dedi tabi ben böyle olucağını hic düsünmemiştim bende takıntı oldu yazmaya devam ettim yazma dedi ısrarla simdi aradan 7 ay gecti ben onu hic unutamadım her seye ragmen gelse yine kabul ederim bu süre zarfında kimseyle de konusmadım hoşlanmadım Bi ara instagramda bütün kızları takip etmeye baslamıstı simdi hepsini takipten cıkarmıs wpde gece cevrimici oluyo baya büyük ihtimal konusuyo biriyle ama wpde beni silmemiş hala durumlarımı görüyo sizce geri dönme ihtimali var mı?

bence donmesin canim ya.sevemedim demis kirmis gitmis seni.zamaninda biz de yasadik.benzer seyler oyle bir gun gelir ki tesekkur edersin ona seni terk ettigi icin

Biraz daha zamana ihtiyacın var zamanla unutacaksin ondan başka seçeneklerin olduğunu unutma surekli onun profiline girerek takip ederek kendine eziyet etme tamamen unutmak istiyorsan onun her şeyini hayatından cikarmalisin

Kesinlikle takibi bırak artık onunla ilgili hiçbirşeyi dinleme
Çok iyi olmuş ya evlendikten sonra bunu yaşasaydın ne yapacaktın
Sevgilisine dönmese bile seni sevmiyorum diyen bir erkeğin karisi olmak bi yana elini dahi tutamazdım ben

Siz burada daha çok seven ve çok sevdiği için bir sürü şeyi göz ardı eden konumundasiniz. Sevginin tabii çok çok fazla sevginin tabiatı gereği kişi kendini çölde su görür vaziyette bulur. Yani serap görüyordur. Lakin kendine geldiğindeki bu sınıflandırılabilir büyük bir yıkım yaşar ve en en önce kendi öz saygısını kaybeder durumlar karşısındaki korlugunden dolayı. Sizin sevginizin temeli ne ise buna bağlı olarak kaybolma süresi oluşur. İşte o sevgi kayboldugunda siz hala bu kişi ile bir yaşam sürebilir misiniz? Bunları kendizle güzelce hesap edin. Lakin sizin yerinizde olsam bu işin olmayacağı olmaması gerektiğini düşünürdüm. Bir de siz pesinden kosmayin koşulan taraf olun. Fitratimiz buna daha uygun.

Senin sevgini hak etmiyor..

Kendinden çok ödün vermişsin hiç kimse bunu haketmiyor o da kaldıramamış ve gitmiş kabul et artık dönse de olmaz onunla en küçük fırsatta bşakasına koşuyor sevmiyor seni

Tugba neyi duymak istiyosun ? Sunu mu? Evet sana bence donecek.Seni sevmese wp tn silerdi durumlarina bakmazdimi ? Onla gonul eglendiriyor sana asik mi? Kendine saygin olsun donsede donme! Gul gibi kizsin gordum seni forumlarda,emin ol seni seven bulursun zaman kiymetli..

Ben seni hatırladım. O çocuk sevmiyor seni, en baştan beri sevmiyordu. Sen de sevmiyorsun aslında, ciddiyim. Saplantı haline getirmişsin sadece.

Ya kim bu kim tamam sevdin ama kimse vazgeçilmez değildir o senin peşinden koşsun o seni arasın dursun öyle olsa Dahi güzelim boşver hiçbir erkek için bu kadar düşünmeye üzülmeye değmez şuan sağlıklı düşünemiyorsun sadece ölü taklidi yap takiplerden çıkar değmez İnan değmez

Yedektesin canım ondan silmiyor ,
İlk boşra kaldığında son tercih olarak kullanacak seni ,
Aynı köylüsün başına bela almak istemiyordur ,evlilik vs gibi

Seni sevmese de kabulün öyle mi???

Aşk, sevgi bu değil. Belli ki takıntı olmuş sende. Yazma diyen birine nasıl yazdın. Gururun yok mu senin. İstemiyor seni daha ne yapsın.

Silkelen kendine gel. Unutmaya çalış, başka insanlara şans ver.

Gururlu ve ağır olmakta fayda var, yapamazsanız da bir deneyin derim. Adam kalbinizi paramparça etmiş gitmiş. Baksın dursun hikayelerinize, çok mühim değil selektör yakıyor. Takılmayın.

Adam acikca demis aslinda. Nasip tabiki ama tavsiyem geri gelse bile bu kadar alttan almayin. İlerde size zarari olur

Geri dönme ihtimali nedir ya.
7 ay olmuş !
Bence artık bunu aşın da kendi hayatınıza odaklanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…