• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 ay dile kolay.....

Hayalettim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
345
151
23
34
7 aydir hamile kalamadim...bugun yine adet oldum...umudum azaldi..galiba ben hic anne olamayacaim...varmi benim gibi olan...neler yapmam gerekiyor...

7 ay uzun bi süre değil drlar bile 1 yıl dan sonra tedaviye gerek olup olmadığını sorguluyor canım önce sakin ol dua et hayırlı zamanı bekle

7 ay mi sacmalamissin resmen herkes hemen hamile kalacak diye bir kural yok.oncelikle doktora gittin mi ?

ben 3 yıl uğraşla hamile kaldım. sen daha yolun başında ümitsizliğe kapılmışsın. eşinle birlikte bir kadın doğumcuya giderek başlayabilirsin

Hamile kalamadım deme canım 7 ay cooooookkkkkkk kısa bir süre Bunu daha iyi anladım 2 senedir bebisim yok ewliligimin 7. ayında hamile kaldım düşük yaptım şuan yine hamileyim ama doktrlar kalbi durmuş diyorlar kurtaj olucm rabbim bu aciyi kimseye yaşatmasın hayırlısını işte hep kalamadım deme kalıck sin elbet keşke bu düşükler olmasaydı da bu zmna kadr hamile kalmasaydım hayırlısı olsun hep öyle dee

Kizlar doktora gittim..hormon testi fakan yapnadi ama sadece smir ve enfeksiyon falan varmi ona bakti enfeksiyon cokti ve tedavi oldumm gecti sukur...umutsuz deilim aslinca sadece sabirsizim galiba...

7 ay mı canım böyle söyleme Allahın gücüne gider ben 7 yıldır bekliyorum ve hiç hamile kalamadım. Sen yine hamile kalmışsın, kendine biraz zaman tanı sakinleş. Bu kadar panik yaparsan olacağı varsa da olmaz. Bol bol dua et, hiç beklemediğin bir anda olacak emin ol. Rabbim gönlüne göre versin

Back