Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalamadım deme canım 7 ay cooooookkkkkkk kısa bir süre Bunu daha iyi anladım 2 senedir bebisim yok ewliligimin 7. ayında hamile kaldım düşük yaptım şuan yine hamileyim ama doktrlar kalbi durmuş diyorlar kurtaj olucm rabbim bu aciyi kimseye yaşatmasın hayırlısını işte hep kalamadım deme kalıck sin elbet keşke bu düşükler olmasaydı da bu zmna kadr hamile kalmasaydım hayırlısı olsun hep öyle dee
Kizlar doktora gittim..hormon testi fakan yapnadi ama sadece smir ve enfeksiyon falan varmi ona bakti enfeksiyon cokti ve tedavi oldumm gecti sukur...umutsuz deilim aslinca sadece sabirsizim galiba...
Kizlar doktora gittim..hormon testi fakan yapnadi ama sadece smir ve enfeksiyon falan varmi ona bakti enfeksiyon cokti ve tedavi oldumm gecti sukur...umutsuz deilim aslinca sadece sabirsizim galiba...
7 ay mı canım böyle söyleme Allahın gücüne gider ben 7 yıldır bekliyorum ve hiç hamile kalamadım. Sen yine hamile kalmışsın, kendine biraz zaman tanı sakinleş. Bu kadar panik yaparsan olacağı varsa da olmaz. Bol bol dua et, hiç beklemediğin bir anda olacak emin ol. Rabbim gönlüne göre versin