- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.023
- 598
- 33
- Konu Sahibi neslihan_z
Melez filan değil işte bebek beyaz. Bu mümkün değil.son fototakiler aynı bebegin yeni doğmuş hali güya, diğeri de 4 haftalık haliymiş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melez filan değil işte bebek beyaz. Bu mümkün değil.son fototakiler aynı bebegin yeni doğmuş hali güya, diğeri de 4 haftalık haliymiş..
Kuzu Güney Afrika asıllı olup siyahi olmayan çok kişi var ya, mesela charlize theron aslında Güney Afrika ve Amerikan asıllıSiyah kadınlar beyaz bebek doğuramazlar.
merve hanım, agır filtre var resimlerde.. ne yazıkki siyahi insanların bir kısmında beyaz gibi gözükme gibi bir arzuları var sanıyorum...Melez filan değil işte bebek beyaz. Bu mümkün değil.
Hayır bak burda siyah olduğunu belirtmek için söylemiş ama anne siyah burda.Kuzu Güney Afrika asıllı olup siyahi olmayan çok kişi var ya, mesela charlize theron aslında Güney Afrika ve Amerikan asıllı
yok ilgili kadın baya koyu siyahi tenli.. hatta ben saha siyahi insan görmeedim diyebilirim. Ama haklısınız Güney Afrika'da beyaz tenli de ciddi bir kesim var.Kuzu Güney Afrika asıllı olup siyahi olmayan çok kişi var ya, mesela charlize theron aslında Güney Afrika ve Amerikan asıllı
evet haklısınız Anne siyahi.Hayır bak burda siyah olduğunu belirtmek için söylemiş ama anne siyah burda.
Iyi de emojili olandaki sarı filtre ne kadar ten rengi açabilir mümkün değil. Benim kocam melez değil gayet kara ama atsam filtreli foto anlarsınız ten rengini.merve hanım, agır filtre var resimlerde.. ne yazıkki siyahi insanların bir kısmında beyaz gibi gözükme gibi bir arzuları var sanıyorum...
Ha ben onu görmedim kuzum direkt yorumuna atladım kusura bakmaHayır bak burda siyah olduğunu belirtmek için söylemiş ama anne siyah burda.
hak veriyorum size fakat tiktok diye saçma bir uygulamadan paylaşılmış bunlar, sanıyorum ki tüm filtrelemelerden sonra emoji vs kullanılıyorIyi de emojili olandaki sarı filtre ne kadar ten rengi açabilir mümkün değil. Benim kocam melez değil gayet kara ama atsam filtreli foto anlarsınız ten rengini.
Her neyse konuyu çok dagıttım. Arkadaşınızın dna testi filan yaptırması lazım ne olursa olsun. Milyonda bir olan beyaz bebek ihtimali belki onu bulmuştur. Belki de bebek herkesi şasırtacak kadar hızli büyümüştür. Olmaz mı? Olabilir. Belki benim kağıt param döne dolaşa senin cebine girmiştir...hak veriyorum size fakat tiktok diye saçma bir uygulamadan paylaşılmış bunlar, sanıyorum ki tüm filtrelemelerden sonra emoji vs kullanılıyor
olabilir tabiki fotoğrafla gerçek bir olmuyor yakından çekilmiş doğum hastanede olmadimibebegin 7 ay 10 gunluk oldugu iddia edilen resim, gerçek değilse bebeğin babasının da arkadaşım olması mümkün değil... Öğrenmek istedigimiz konuda en başta sorduğum gibi bu ilk yolladığım resim 7 ay 10 günlük bir bebeğe ait olabilir mi?
Yok sanmıyorum ben arkadaş dna yaptırsın bence ama hani kadının ırkı farklı belki onların ırk çabuk gelişiyor falanbebegin 7 ay 10 gunluk oldugu iddia edilen resim, gerçek değilse bebeğin babasının da arkadaşım olması mümkün değil... Öğrenmek istedigimiz konuda en başta sorduğum gibi bu ilk yolladığım resim 7 ay 10 günlük bir bebeğe ait olabilir mi?
hiç bir temasları yok şuan.. dna yaptırılması mümkün değil..Yok sanmıyorum ben arkadaş dna yaptırsın bence ama hani kadının ırkı farklı belki onların ırk çabuk gelişiyor falan