- 5 Ağustos 2020
- 15
- -14
- 1
- 34
- Konu Sahibi neslihan_z
-
haklisiniz fakat annesi yurtdisinda yerlesik bir yabanci.. Arkadasim normalde cok beyefendi biridir nasil boyle gir gaflete dustum diye uzulmekte.. Bende cok bilemedigimden siz degerli arkadaslarimizin gorusune basvurmak istedim olabilir mi diye..Neden baskasinin bebeginin resmini paylasiyorsunuz? Yaptiginiz suc.
Yurtdisinda olunca yaptiginiz sucun derecesi hafiflemiyor.haklisiniz fakat annesi yurtdisinda yerlesik bir yabanci.. Arkadasim normalde cok beyefendi biridir nasil boyle gir gaflete dustum diye uzulmekte.. Bende cok bilemedigimden siz degerli arkadaslarimizin gorusune basvurmak istedim olabilir mi diye..
Beyefendi insanlar da sevişebilir. Akıllı beyefendiler korunur.haklisiniz fakat annesi yurtdisinda yerlesik bir yabanci.. Arkadasim normalde cok beyefendi biridir nasil boyle gir gaflete dustum diye uzulmekte.. Bende cok bilemedigimden siz degerli arkadaslarimizin gorusune basvurmak istedim olabilir mi diye..
7 ay 1 hafta sonra bebek dogduysa , hamilelik son adet tarihinden başlayarak sayıldığı için. Bebek 7 ay 3 haftalık iken doğmuştur. Başkasının bebeğinin resmini paylaşmayın. DNA testi yaptirirsa herşey ortaya çıkar.Merhabalar, bir arkadasim yurtdisinda bir bayanla beraber olmus, bu surecte kadin gebe kalip, 7 ay 1 hafta sonra cocuk dogurmus. Cocugun resmini bana gosterdi hic erken dogmus birine benzemiyor. Sizce 7 ay 1 hafta da bu goruntu de bir bebek olurmu?
Bir yurtdisi gezsisinde tanisilmis, sonrasi gelen bir durum degil.. bu sebepten yuzgoz7 ay 1 hafta sonra bebek dogduysa , hamilelik son adet tarihinden başlayarak sayıldığı için. Bebek 7 ay 3 haftalık iken doğmuştur. Başkasının bebeğinin resmini paylaşmayın. DNA testi yaptirirsa herşey ortaya çıkar.
Tesekkur ederim Merve hanim, bu sekilde tecrube sahibi arkadaslarimiz cevaplayabilirse sevinirim. Kendi ahlaki yargilarimizi degilde , durumu degerlendirirseniz sevinirim.Olmaz gibi. Küvözde olması gerekiyo zaten.
Ahlakına değil aklına eleştiride bulundum ayırdedebilseniz keşke. Neden sevisti demiyorum. Neden korunmadı diyorum. Neyse iyi forumlar.Bir yurtdisi gezsisinde tanisilmis, sonrasi gelen bir durum degil.. bu sebepten yuzgoz
Tesekkur ederim Merve hanim, bu sekilde tecrube sahibi arkadaslarimiz cevaplayabilirse sevinirim. Kendi ahlaki yargilarimizi degilde , durumu degerlendirirseniz sevinirim.
bu çocuk prematüre bir bebeğe benzemiyor.Merhabalar, bir arkadasim yurtdisinda bir bayanla beraber olmus, bu surecte kadin gebe kalip, 7 ay 1 hafta sonra cocuk dogurmus. Cocugun resmini bana gosterdi hic erken dogmus birine benzemiyor. Sizce 7 ay 1 hafta da bu goruntu de bir bebek olurmu?
Siyah kadınlar beyaz bebek doğuramazlar.Annesi guney africaliymis.. Ilginiz icin tesekkur ederim
benim bebegimde erken doğdu yanliz fotografla gerçek görüntü bir olmuyor özellikle sadece yüz kısmı çekilincesaniyorum ki filtreleri ile oynamis, cocuk tam beyaz olmasada melez gibi duruyor resminde.. Cunku kadin gercekten bir hamilelik donemi gecirmis, sosyal medya hesaplarinda paylasmis...
ben
benim bebegimde erken doğdu yanliz fotografla gerçek görüntü bir olmuyor özellikle sadece yüz kısmı çekilince
size yolladigim resim yeni dogum yapildigi zamanmis güya. bu yolladıgımda onlardan biri. Şuan 4 haftalık olduğu iddia ediliyor, 4 haftalık resmi de ekte. Bana ne 7 ay 1 haftalık hali prematüre geldi, nede 4 haftalık hali... cocuk cok daha büyük duruyorç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?