Bebek İkinci El 7-8 yaş erkek çocuk kıyafetleri ve ayakkabısı arıyorum

meral0101

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
708
37
123
7-8 yaş erkek çocuğu için temiz kıyafetler ve ayakkabılar almak istiyorum

bende 2 gömlek 1zara 1 lcw ve kapşonlu yelek kalın penyeden ve kot şort va r

uzun kollu gömlek.ve zara kot var ama 8-9 yaş kot asdece bayramda giyildi hepsi 40 tl

bugün misafirim geleceği için hazırlık yapıyorum da daha bakmadım,bakınca size dönüş yaparım,teşekkürler

maillerine baktım canım müsait zamanda inceleyip cvp yazacam.şimdi mutfağa geçmem lazım,seni bekleteceğim kusura bakmazsan acele karar vermek istemiyorum

siyah tişört,kapşonlu gri tişört,beyaz tişört,hırka,kapri ve kot pantolonun tam olarak bedeni nedir?7-8 yaştan büyükler gibi göründüler.ve bu saydklarımın hepsi için fiyat istiyorum

kot antolon ve gri kapşonlu size büyük gelebilir .kalanları 7-8 yaş için tam.gömlekleri çıkarsak size fiyat yazdım mailden

herhalde maille bi sorun var bana hiç birisi ulaşmadı .özelden yazarsaniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar dün katıldım ben de bu kulübe...Oğlum 12 yaşında ...Yeni sayılabilecek mont, gömlek,ayakkabı sweatshort var oğlumun. İlgilenen olursa alselzias@hotmail.com dan ulaşabilir bana....İlk defa böyle bir şey deniyorum ....Hayırlısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…