Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende doktora gosteremedim.sizin degerleriniz nasilBen de onlari arastiriyorum da simdi fsh 10 un altinda olursa iyiymis
Normal değerin başka değerlerine baktirdinmi?Kizlar herkese merhaba
Fsh 7. 60 cikti sizce normalmi
Evet cnmNormal değerin başka değerlerine baktirdinmi?
Tsh yüksek diğerleri normal dahiliyeye yonlendirdimi doktorunEvet cnm
Tsh 3.52
Prolaktin 12.45
Estradiol 70
Lh 5.50
Fsh 7.60
Doktoruma henuz gosteremedim.carsamba gosteregim.peki tsh hamile kalmaya engel olabilirmiTsh yüksek diğerleri normal dahiliyeye yonlendirdimi doktorun
Kimisi engel diyo kimisi engel değil diyo benimde yüksek cıktı canım doktor engel dedi benim değer 4.83 cıktıDoktoruma henuz gosteremedim.carsamba gosteregim.peki tsh hamile kalmaya engel olabilirmi
Fsh im 5.20 ama serbest t4 yuksek cikti henuz gosteremedim ama dr tanidigim dahiliyeye gonderebilir dediBende doktora gosteremedim.sizin degerleriniz nasil
Benimde anti top yüksek cıktı hasimato cıktı ilaç kullanıyorum şuanlik 2 ayda 1 gidiyordum en son geçen ay gittim şükür Iyi şuanda değerimFsh im 5.20 ama serbest t4 yuksek cikti henuz gosteremedim ama dr tanidigim dahiliyeye gonderebilir dedi
Cok guzel cok gecmis olsun ben de cok strese girdim gebelige engel degil dedi ama tiroid hastaliklarini okuyunca insan korkuyorBenimde anti top yüksek cıktı hasimato cıktı ilaç kullanıyorum şuanlik 2 ayda 1 gidiyordum en son geçen ay gittim şükür Iyi şuanda değerim
Bu tiroit degeri cok değişebilen bir hormonmus ben mayıs ayında baktirmistim normal cıktı eylül ayında cıktı bende şükür canım ıyi birde tedaviye başlarsak daha güzel olcakCok guzel cok gecmis olsun ben de cok strese girdim gebelige engel degil dedi ama tiroid hastaliklarini okuyunca insan korkuyor
Bu tiroit sac dokulmesi yaparmiFsh im 5.20 ama serbest t4 yuksek cikti henuz gosteremedim ama dr tanidigim dahiliyeye gonderebilir dedi
Sizdede mi oldu benim de acayip dökülmeye başladı ama tiroitten değilmiş d vitamini düşüklüğü yapıyormuş bizzat sordum bunuBu tiroit sac dokulmesi yaparmi
Belirtilerinde var ama bendeki mesela normal gunluk dokulur ya oyle gerci herkeste her belirti gorulmeyebiliyormusBu tiroit sac dokulmesi yaparmi
Ben avuc avuc dokuluyor kafayi yicem.kel kalmaktan korkuyorum.son 5 6 aydir boyleSizdede mi oldu benim de acayip dökülmeye başladı ama tiroitten değilmiş d vitamini düşüklüğü yapıyormuş bizzat sordum bunu![]()
Bende cok dokulmeye basladi.avuc avuc.elimi ne zman sacima atsam en az 5 6 tel geliyorBelirtilerinde var ama bendeki mesela normal gunluk dokulur ya oyle gerci herkeste her belirti gorulmeyebiliyormus
Aslinda sizin degerler normal gibi ama tabi dr en dogru yorumu yapar vitamin eksikligi mevsim gecisi de cok etkiliyor saclari.Bende cok dokulmeye basladi.avuc avuc.elimi ne zman sacima atsam en az 5 6 tel geliyor