7+5 kese var ama kalp atışı görünmedi

ymns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
5
0
29
7+5 te kalp atışı duyulmadı doktor haftaya gel dedi vajinal ultrason istememiştim ama belirsizlik insanı yoruyor kesinlik için vajinal ultrason yapıp sıkıntı yaşayan oldu mu ? Göğüs hassasiyetimde bi anda gitti buda korkutuyor yaşayanlar var mı ?

7+5 te kalp atışı duyulmadı doktor haftaya gel dedi vajinal ultrason istememiştim ama belirsizlik insanı yoruyor kesinlik için vajinal ultrason yapıp sıkıntı yaşayan oldu mu ? Göğüs hassasiyetimde bi anda gitti buda korkutuyor yaşayanlar var mı ?
Benim rahmim de geriye doğru 10. Haftaya kadar karından keseyi bile zor gördüler bırak kalp atışını. Hep vajinal muayene oldum. Hiçbir sorun yaşamadım 32. Haftayım şimdi. Stres daha büyük zarar vajinal muayene olup bilmek daha iyi olur diye düşünüyorum

Benim rahmim de geriye doğru 10. Haftaya kadar karından keseyi bile zor gördüler bırak kalp atışını. Hep vajinal muayene oldum. Hiçbir sorun yaşamadım 32. Haftayım şimdi. Stres daha büyük zarar vajinal muayene olup bilmek daha iyi olur diye düşünüyorum
Gerçekten stres çok yoruyor. Göğüs hassasiyetide bi anda geçince korktum en yakın zamanda sanırım gidip olacağım. Teşekkür ederim

karından muayene olacaksanız idrara bayağı bir sıkışıp gidin. ama vajinal muayeneyi de gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz. bir zararı yok

Gerçekten stres çok yoruyor. Göğüs hassasiyetide bi anda geçince korktum en yakın zamanda sanırım gidip olacağım. Teşekkür ederim
Vücut hormona alışınca bariz göğüs ağrısı kesiliyor sonra tekrar geliyor. Karın ağrısı da aynı şekilde. Belirtilere odaklanmayın gerçekten gidip vajinal ultrasonu yaptırın içiniz rahat etsin

Merhaba son durumunuz nedir duyabildiniz mi kalp atışını?

Malesef bugün gittim duyulmadı boş gebelikmiş doktor istersen biraz bekle kendini hazır hissettiğinde kürtajla ilgili konuşalım dedi
Yaa çok üzüldüm 🥺 Rabbim tekrar nasip eder merak etmeyin tez zamanda tekrar çift çizgi görürsünüz inşallah 🤲🏻

Aynı durumu yaşadım. 8. Haftaya dek duyulmadı bende vajinal istemedim yoksa daha erken duyardık. Bebek küçük ise yahut anne adayı kilolu ise kalp atışı daha geç duyuluyormus

X