Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7+5 te kalp atışı duyulmadı doktor haftaya gel dedi vajinal ultrason istememiştim ama belirsizlik insanı yoruyor kesinlik için vajinal ultrason yapıp sıkıntı yaşayan oldu mu ? Göğüs hassasiyetimde bi anda gitti buda korkutuyor yaşayanlar var mı ?
7+5 te kalp atışı duyulmadı doktor haftaya gel dedi vajinal ultrason istememiştim ama belirsizlik insanı yoruyor kesinlik için vajinal ultrason yapıp sıkıntı yaşayan oldu mu ? Göğüs hassasiyetimde bi anda gitti buda korkutuyor yaşayanlar var mı ?
Benim rahmim de geriye doğru 10. Haftaya kadar karından keseyi bile zor gördüler bırak kalp atışını. Hep vajinal muayene oldum. Hiçbir sorun yaşamadım 32. Haftayım şimdi. Stres daha büyük zarar vajinal muayene olup bilmek daha iyi olur diye düşünüyorum
Benim rahmim de geriye doğru 10. Haftaya kadar karından keseyi bile zor gördüler bırak kalp atışını. Hep vajinal muayene oldum. Hiçbir sorun yaşamadım 32. Haftayım şimdi. Stres daha büyük zarar vajinal muayene olup bilmek daha iyi olur diye düşünüyorum
Vücut hormona alışınca bariz göğüs ağrısı kesiliyor sonra tekrar geliyor. Karın ağrısı da aynı şekilde. Belirtilere odaklanmayın gerçekten gidip vajinal ultrasonu yaptırın içiniz rahat etsin
Aynı durumu yaşadım. 8. Haftaya dek duyulmadı bende vajinal istemedim yoksa daha erken duyardık. Bebek küçük ise yahut anne adayı kilolu ise kalp atışı daha geç duyuluyormus