Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7+5 haftalık hamileyim iki gün migdem bulandı bu gün kesti neden acaba bı sorun olurmu çok korkuyorum kizlar
Sürekli mideniz bulansa mıydı anlayamadım. Yani normal, sürekli bulantı iyi olmaz zaten. Ne güzel, geçmiş. Ara sıra bulantı olur, geçebilir. Olağan şeyler. Korkulacak bir şey değil.
Sürekli mideniz bulansa mıydı anlayamadım. Yani normal, sürekli bulantı iyi olmaz zaten. Ne güzel, geçmiş. Ara sıra bulantı olur, geçebilir. Olağan şeyler. Korkulacak bir şey değil.
Belki alışıyorsunuz. Merak etmeyin daha ne belirtiler yaşanıyor dönem dönem. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Kendinizi çok dinleyip, kötüye yormayın. Daha yolun başlarındasınız.
Belki alışıyorsunuz. Merak etmeyin daha ne belirtiler yaşanıyor dönem dönem. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Kendinizi çok dinleyip, kötüye yormayın. Daha yolun başlarındasınız.