Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 7,5 aylık bebeğim boşluğa düşüyor gibi sıçrıyor :((

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

dilasa..

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
251
1
96
41
Bursa
kızım 15 gündür arada sabahları uykudan uyanınca bazen gece boşluğa düşmüş gibi yapıyor sıçrıyor iki elini açıyor tut beni der gibi düşüyo gibi yapıyo idrar tahlili yaptırdık dr yaptırın dedi blki idrar yaparken zorlanıyodur ama bişi çıkmadı..dişleri yüzünden çok huzursuz acaba ondan mı diyoruz hep bunu düşünüyorum kalıcı birşey olur mu diye korkuyorym evham mı yapıyorum bilmiyorum..bi sesden falan mı korktu bilemiyorum hep beraber yatuyoruz şimdi odasını ayırmıştım şimdi yanımdan ayırmıyorum(( napsm bilmiyorum çok üzülüyorum..

cnm ben senin yerind eolsaydım iyi bir nörolaga da götürürdüm bakalım o ne diyecek?
ama inş bişeyi yoktur kuzunun.
bazen bu aylarda çiş yaparken öyle titrerlermiş
geçmiş olsun

canım benim oğlumda sıçrayarak ağlayarak uyanıyordu çoğu zamanda içini çekiyordu uyku arasında doktor çinko eksikliğinden dedi zinco diye bi ialç verdi onu kullandım biraz sonra araştırdım çinko hani yiyecelerde var diye tavukta var yemeklerini çorbalarını tavuk suyuyla yapmaya gayret ediyorum ilacıda vermiyorum artık yok bi çinkosunu ölçtür derim ben

esim kizlari severken kollarinda yukariya hoppa yapti cok hoslarina gitti ama sonraki gun dikkat ettim kollarini surekli yana acarak dusuyormus gibi yaptilar hemde surekli kesinlikle o hareketten sonra oldu 2-3 gun yaptilar sonra gecti allahtan.belki sende de boyle bisey olabilir biri severken yaptiysa

hayatım korkmuştur bi şeyden , nazar olumuştur oku bildigin duaları bide ellerini ört yatırırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…