- 29 Kasım 2018
- 53
- 127
- 23
- 30
- Konu Sahibi esereklikoala
-
Kese de sola yakın bence erkek sonuç ne oldu
Ay ne güzel doktormuş o insani merak ettirmeden söylemiş cinsiyetiMerhaba,
Evet sonuç erkek doktorum kesemi gördüğünden beri erkek diyordu doğru çıktı kesede bebeğin duruşundan anlamış bana saçma gelmişti söylediğinde ama tecrübe işte
Ay ne güzel doktormuş o insani merak ettirmeden söylemiş cinsiyeti
Nerede oturuyorsun canım bi daha hamile kalırsam yakında ilk haftadan ona gideyim bari
Doktorunun adını öğrenebilir miyim canım?Hahah aynen öyle canım. İzmirde oturuyorum ben doktorumu şiddetle tavsiye ederim
Karından usg mi vajinal mıMerhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittik. Bebeğim 7+4te şuan. Doktorumuz bebeğe bakarak büyük ihtimalle erkek bebeğin duruşuna ve plesentaya bakarak söylüyorum şimdilik hiç yanılmadım bu konuda dedi. Bu kadar erken anlaması mümkün mü bebeğin resmini koyuyorum. Sizde cinsiyet öğrenmeden önce nasıldı bebeğin duruşu? Gerçekten erkek mi
Doktorunun adını öğrenebilir miyim canım?
Teşekkürler :)Hayri Aksüt Özel Medifema Hastanesinde :)
Merhabalar, hayri beyi onerir misiniz nasildi tedavi uyguladi mi hamilelik öncesi tavir davranis ve gebelik ilerlemesi tutumlari nasildi bilgi verir misiniz, gebe kalmak icin doktora gitmek istiyorum ilk doktor önemli biliyorsunuz nasil bir doktor hayri bey?Hayri Aksüt Özel Medifema Hastanesinde :)
Merhabalar, hayri beyi onerir misiniz nasildi tedavi uyguladi mi hamilelik öncesi tavir davranis ve gebelik ilerlemesi tutumlari nasildi bilgi verir misiniz, gebe kalmak icin doktora gitmek istiyorum ilk doktor önemli biliyorsunuz nasil bir doktor hayri bey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?