• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7+4te doktorun cinsiyet tahmini

esereklikoala

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
53
127
23
30
Merhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittik. Bebeğim 7+4te şuan. Doktorumuz bebeğe bakarak büyük ihtimalle erkek bebeğin duruşuna ve plesentaya bakarak söylüyorum şimdilik hiç yanılmadım bu konuda dedi. Bu kadar erken anlaması mümkün mü bebeğin resmini koyuyorum. Sizde cinsiyet öğrenmeden önce nasıldı bebeğin duruşu? Gerçekten erkek mi

Eklentiler

• IMG-20181224-WA0004.webp
    IMG-20181224-WA0004.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 268
11 haftalıgim benimkine de büyük ihtimal kız dedi erken değil mi diye düşünüyordum ama sizin 7 haftada söylemiş çok şaşırdım, hayirlisiyla kucağınıza alın inşallah:)

7 haftalık çok erken ama dr neticede bir bildiği vardır diye düşünürdüm . Ben 8+4 hamileyim bazı şeyler okuyorum . Kesenin içindeki yeri ve omurga şeklinin duruşu etkili oluyormuş sağlıklı sıhhatli olsunlar da . Tüm hamilelere kolay doğumlar

Benim iki oğlumu da onuncu haftada bildi doktor erkek bebek çok çabuk belirginleşiyor ama kızı 7 haftalıkken bilmek iyi bi doktor demekki

Merhaba,

Evet sonuç erkek doktorum kesemi gördüğünden beri erkek diyordu doğru çıktı kesede bebeğin duruşundan anlamış bana saçma gelmişti söylediğinde ama tecrübe işte :KK3:
Ay ne güzel doktormuş o insani merak ettirmeden söylemiş cinsiyeti 🤭
Nerede oturuyorsun canım bi daha hamile kalırsam yakında ilk haftadan ona gideyim bari🤣

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittik. Bebeğim 7+4te şuan. Doktorumuz bebeğe bakarak büyük ihtimalle erkek bebeğin duruşuna ve plesentaya bakarak söylüyorum şimdilik hiç yanılmadım bu konuda dedi. Bu kadar erken anlaması mümkün mü bebeğin resmini koyuyorum. Sizde cinsiyet öğrenmeden önce nasıldı bebeğin duruşu? Gerçekten erkek mi
Karından usg mi vajinal mı

Hayri Aksüt Özel Medifema Hastanesinde :)
Merhabalar, hayri beyi onerir misiniz nasildi tedavi uyguladi mi hamilelik öncesi tavir davranis ve gebelik ilerlemesi tutumlari nasildi bilgi verir misiniz, gebe kalmak icin doktora gitmek istiyorum ilk doktor önemli biliyorsunuz nasil bir doktor hayri bey?

Merhabalar, hayri beyi onerir misiniz nasildi tedavi uyguladi mi hamilelik öncesi tavir davranis ve gebelik ilerlemesi tutumlari nasildi bilgi verir misiniz, gebe kalmak icin doktora gitmek istiyorum ilk doktor önemli biliyorsunuz nasil bir doktor hayri bey?

Şu kadar söyleleyim. Bir daha hamile kalsam ve hayri bey türkiyenin diğer ucunda olsa yine ona gider, onunla doğururum.
İlk günden itibaren beni aşırı motive etti. En kötü durumda bile o var diye içim rahattı. Sezeryan doğum yaptım herkes çok korkutmuştu ben bir saat sonra ayağa kalktım sıfır ağrıyla.
Gece yanıma gelip memeyi tutamayan bebeğime meme tutmayı öğretti bir saat uğraşıp. Çok çok memnunum.

Back