- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
merhaba ben 7.haftam dolduğunda gitmiştim.doktor 6+2 demişti kalp atışı için haftaya gel demişti.ben gitmedim.9. haftam dolduğunda gittim.kalp atışını duyduk.inşallah sizde duyarsınız.ama ben hiç stres sıkıntı yapmadım kendime.sizde hiç canınızı sıkmayın bence.bol bol dua edinMerhabalar hanımlar
Şu an 8 haftalığız. Geçen hafta salı doktora gittiğimde sadece kesenin olduğunu ve normal olmadığını, kalp atışını duymamız gerektiğini söyledi. 2 gün sonra tekrar gidicem kontrole. Aynı durumu yaşayan var mı ? Geç döllenme olabilir mi? İlk bebeğim ve 4 sene sonra bu haberi aldım. Adetlerim çok düzensizdir 40 45 günde bir olurum. Bütün hamilelik belirtilerini de yaşıyorum. Bu durumu yaşayan sonradan bebeğinin kalp atışlarını duyan oldu muu ?
merhaba ben 7.haftam dolduğunda gitmiştim.doktor 6+2 demişti kalp atışı için haftaya gel demişti.ben gitmedim.9. haftam dolduğunda gittim.kalp atışını duyduk.inşallah sizde duyarsınız.ama ben hiç stres sıkıntı yapmadım kendime.sizde hiç canınızı sıkmayın bence.bol bol dua edin
inşallah duyarsın canım
Adetlerin geç oluyorsa geç döllenme olabilir vajinal ultrasonla mı bakıyor doktor benim de uzun süre görünmemişti içini ferah tut
Karnımdan bakıyor ultrasonla . İnşallah geç döllenmedir öyle olsun istiyorum. Kese de 25 mm şimdiye kadar oluşması gerekmez miydi ?
Karından görmek zor olabiliyor bir daha gidişinizde vajinal bakar yine göremezse maalesef hatırlamıyorum kaç mmde görünüyordu
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahDuyduum kalp atışlarını doktor daha yeni 7+6 olduğunu söyledi. Çok şükürr
Amiin amiin sağol canım , Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallaahTebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah
hadi gözün aydın.boş yere o kadar üzdünüz kendizi.çok sevindim sizin adınızaDuyduum kalp atışlarını doktor daha yeni 7+6 olduğunu söyledi. Çok şükürr
hadi gözün aydın.boş yere o kadar üzdünüz kendizi.çok sevindim sizin adınıza
Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?