- 27 Mart 2025
- 12
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi saadet3564
5. Gün embriyosu, 7 hafta 4 gündür hamileyim bugün kalp atışını dinleyecektik fakat duyamadık doktor haftaya tekrar gelin dedi. Bu şekilde yaşantısı olan var mı acaba aranızda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün embriyosu, 7 hafta 4 gündür hamileyim bugün kalp atışını dinleyecektik fakat duyamadık doktor haftaya tekrar gelin dedi. Bu şekilde yaşantısı olan var mı acaba aranızda?
İkisi deinşallah duyarsınız Allahın izniyle, sizin hesabınıza göre 7+4 yoksa ultrasona göremi
Normalde 6-7 haftalarda duyulması lazım ama bu forumda 8.haftada duyanlar o kadar çok ki, ultrason cihazıylada çok alakalı eskiyse duyamazsınız, dr dinleyin ya bir hafta bekleyin yada başka özel hastaneye gidin mutlaka duyarsınızİkisi de![]()
Karından baktı ama atışı da göremedi bekleyelim dediMrb.vajinal mi bakıldı karindan mi? Karindansa duyulmaması normal. Ben dün 7. Haftada vajinal muayenede duydum ama çok çok derinden ve zor duyuluyordu. Bence 1 hafta sonra duyulur panik yapmayın
Dündü benim de. ama maalesef kalp atımı da göremedi sadece yolk kesesi görünüyor dedi embriyo hakkında konuşmadı bakalım hayırlısı.Benimde dün 7+1 di kontrolüm vardı duyulmadı ama doktor ekranda kalp atışının attığını gördü gösterdi bizede cuma gününe çağırdı tekrardan inşallah gittiğimizde duyulur![]()
Dündü benim de. ama maalesef kalp atımı da göremedi sadece yolk kesesi görünüyor dedi embriyo hakkında konuşmadı bakalım hayırlısı.
Karindan daha geç görünüyor. Benim vajinal bakıldığı halde. Cokk çok zor duyuldu net bişey duyamadimKarından baktı ama atışı da göremedi bekleyelim dedi
Pek umudum yok ama inşallahKarindan daha geç görünüyor. Benim vajinal bakıldığı halde. Cokk çok zor duyuldu net bişey duyamadim
İnşallahTransferin pozitif olduğumu öğrendiğimden 1 hafta sonra vajinal muayne olmuştum doktor kalp atış sesi için erken demişti ama ultrason da gormustu bizede göstermişti duymuyorduk ama attığını görüyorduk 6 haftalikken tekrar vajinal muayne olduk o zaman ikizlerimin sesini duymustuk. Karından bu haftalarda zor duyuluyor inşallah sizde haftaya çağırdığında duyarsınız inşallah
AA yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmişsin. Umutsuzluk neden şimdi. Moralini yüksek tut bebeğin üzüldüğünü anlar mercimek kadar daha o annesiPek umudum yok ama inşallah![]()
Elimde değil maalesef ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, teşekkür ederimAA yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmişsin. Umutsuzluk neden şimdi. Moralini yüksek tut bebeğin üzüldüğünü anlar mercimek kadar daha o annesi
Bır kaç gün sonra kalp atışını duydum mesajını okuycazElimde değil maalesef ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, teşekkür ederim![]()