Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5. Gün embriyosu, 7 hafta 4 gündür hamileyim bugün kalp atışını dinleyecektik fakat duyamadık doktor haftaya tekrar gelin dedi. Bu şekilde yaşantısı olan var mı acaba aranızda?
5. Gün embriyosu, 7 hafta 4 gündür hamileyim bugün kalp atışını dinleyecektik fakat duyamadık doktor haftaya tekrar gelin dedi. Bu şekilde yaşantısı olan var mı acaba aranızda?
Normalde 6-7 haftalarda duyulması lazım ama bu forumda 8.haftada duyanlar o kadar çok ki, ultrason cihazıylada çok alakalı eskiyse duyamazsınız, dr dinleyin ya bir hafta bekleyin yada başka özel hastaneye gidin mutlaka duyarsınız
Mrb.vajinal mi bakıldı karindan mi? Karindansa duyulmaması normal. Ben dün 7. Haftada vajinal muayenede duydum ama çok çok derinden ve zor duyuluyordu. Bence 1 hafta sonra duyulur panik yapmayın
Mrb.vajinal mi bakıldı karindan mi? Karindansa duyulmaması normal. Ben dün 7. Haftada vajinal muayenede duydum ama çok çok derinden ve zor duyuluyordu. Bence 1 hafta sonra duyulur panik yapmayın