Gebeliğe Hazırlık 7+3 hafta da crl iyi mi sizce ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yalova h

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
322
131
24
Kızlar bugün kontrole gittim 7+3 hamileyim. Crl 18 mm çıktı iyi mi sizce haftama göre?

Cıks olmadı ben atakaentteyim 🤣 Ama Filiz'i de çok seviyolar. O güzel bilgilendirir aslında.
Evet atakentten de bahsettiler ama arkadaşlarım ablam hepsi onun takibinde Doğum yaptılar ve çok memnun kalmışlar💃 Bende çok memnunum şuan. numarası bile var aksi durumda hemen iletişime geçiyorum 😌 hakkımızda hayırlısı artık

Evet atakentten de bahsettiler ama arkadaşlarım ablam hepsi onun takibinde Doğum yaptılar ve çok memnun kalmışlar💃 Bende çok memnunum şuan. numarası bile var aksi durumda hemen iletişime geçiyorum 😌 hakkımızda hayırlısı artık
Tabi numarası olcak canım
Hadi hayırlı olsun. 🤗

Crl ne🙄 google a bakmaya üşendim bende öğreneyim bunları 🤭
Bebeğin başından poposuna olan mesafe canım benim. Aslında ilk aylar çok önemli doktor öyle ne kadar büyüdüğünü gelişiminde problem olup olmadığını bile anlıyor. Her haftanın crl arası var. Bende merak ettim sordum diğer kızlara da onlarında bu aralıklarda mı çıkmıştır diye ☺️

:oha:cahil 🤪 baş popo mesafesi aslında ama ilk zamanlar bebenin bütününde kullanılıyor o ölçü. 🤗
Heee anladım 😂
Bebeğin başından poposuna olan mesafe canım benim. Aslında ilk aylar çok önemli doktor öyle ne kadar büyüdüğünü gelişiminde problem olup olmadığını bile anlıyor. Her haftanın crl arası var. Bende merak ettim sordum diğer kızlara da onlarında bu aralıklarda mı çıkmıştır diye ☺️
Anladım canım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️

Bence Mayıs anneleri topiğinde sor karşılaştır daha iyi olur. Herkes topiklere yazıyo genelde. Ben Aralık Anneleri'ndeyim. sweetgirlcandy sweetgirlcandy Haziran Anneleri'nde. 🤗

Birbirimize çok içten dualar ettik. Ben her gebe kalana gerçekten çok çok çok kendim gibi seviniyorum. 20. Haftalara cabuk gel hayırlısıyla siviiit çok eğlenceli sonrası 🥲 Sürekli tekmeleniyosun. 🥲
Ayy inşallah inşallah 🤲🏻 Bende öyle çok mutlu olup duygulanıyorum 🥺

Birbirimize çok içten dualar ettik. Ben her gebe kalana gerçekten çok çok çok kendim gibi seviniyorum. 20. Haftalara cabuk gel hayırlısıyla siviiit çok eğlenceli sonrası 🥲 Sürekli tekmeleniyosun. 🥲
Bende o haftalara hemen gelmek istiyorum ya 🤭 allah nasip etsin hepimize

Merhaba hanimlar, ben 9+5 günlük hamileyim benim bi sorunum var onu danismak istiyorum size, bu hafta doktora gittgimde bebegimin crlsi:2.87 idi dün kahverengi lekelenme seklinde kanamam olunca acile gittim orada crl:2.8 cikti yani 3 günde bebegim hiç büyümemiş mi benim bu bi sorun mu yoksa ultrasondan kaynaklı mı??

X