Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzmanlar filiz ciğerimIyi. Doktorun kim yalovalı?
Cıks olmadı ben atakaentteyim Ama Filiz'i de çok seviyolar. O güzel bilgilendirir aslında.Uzmanlar filiz ciğerim
cahil baş popo mesafesi aslında ama ilk zamanlar bebenin bütününde kullanılıyor o ölçü.Crl ne google a bakmaya üşendim bende öğreneyim bunları
Evet atakentten de bahsettiler ama arkadaşlarım ablam hepsi onun takibinde Doğum yaptılar ve çok memnun kalmışlar Bende çok memnunum şuan. numarası bile var aksi durumda hemen iletişime geçiyorum hakkımızda hayırlısı artıkCıks olmadı ben atakaentteyim Ama Filiz'i de çok seviyolar. O güzel bilgilendirir aslında.
Tabi numarası olcak canımEvet atakentten de bahsettiler ama arkadaşlarım ablam hepsi onun takibinde Doğum yaptılar ve çok memnun kalmışlar Bende çok memnunum şuan. numarası bile var aksi durumda hemen iletişime geçiyorum hakkımızda hayırlısı artık
Bebeğin başından poposuna olan mesafe canım benim. Aslında ilk aylar çok önemli doktor öyle ne kadar büyüdüğünü gelişiminde problem olup olmadığını bile anlıyor. Her haftanın crl arası var. Bende merak ettim sordum diğer kızlara da onlarında bu aralıklarda mı çıkmıştır diyeCrl ne google a bakmaya üşendim bende öğreneyim bunları
Heee anladımcahil baş popo mesafesi aslında ama ilk zamanlar bebenin bütününde kullanılıyor o ölçü.
Anladım canım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBebeğin başından poposuna olan mesafe canım benim. Aslında ilk aylar çok önemli doktor öyle ne kadar büyüdüğünü gelişiminde problem olup olmadığını bile anlıyor. Her haftanın crl arası var. Bende merak ettim sordum diğer kızlara da onlarında bu aralıklarda mı çıkmıştır diye
Bence Mayıs anneleri topiğinde sor karşılaştır daha iyi olur. Herkes topiklere yazıyo genelde. Ben Aralık Anneleri'ndeyim. sweetgirlcandy Haziran Anneleri'nde.Bebeğin başından poposuna olan mesafe canım benim. Aslında ilk aylar çok önemli doktor öyle ne kadar büyüdüğünü gelişiminde problem olup olmadığını bile anlıyor. Her haftanın crl arası var. Bende merak ettim sordum diğer kızlara da onlarında bu aralıklarda mı çıkmıştır diye
Ayy çok şükür bu günlere duygulandımBence Mayıs anneleri topiğinde sor karşılaştır daha iyi olur. Herkes topiklere yazıyo genelde. Ben Aralık Anneleri'ndeyim. sweetgirlcandy Haziran Anneleri'nde.
Birbirimize çok içten dualar ettik. Ben her gebe kalana gerçekten çok çok çok kendim gibi seviniyorum. 20. Haftalara cabuk gel hayırlısıyla siviiit çok eğlenceli sonrası Sürekli tekmeleniyosun.Ayy çok şükür bu günlere duygulandım
Ayy inşallah inşallah Bende öyle çok mutlu olup duygulanıyorumBirbirimize çok içten dualar ettik. Ben her gebe kalana gerçekten çok çok çok kendim gibi seviniyorum. 20. Haftalara cabuk gel hayırlısıyla siviiit çok eğlenceli sonrası Sürekli tekmeleniyosun.
İnşallah canım benimHeee anladım
Anladım canım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende o haftalara hemen gelmek istiyorum ya allah nasip etsin hepimizeBirbirimize çok içten dualar ettik. Ben her gebe kalana gerçekten çok çok çok kendim gibi seviniyorum. 20. Haftalara cabuk gel hayırlısıyla siviiit çok eğlenceli sonrası Sürekli tekmeleniyosun.
Amin aminBende o haftalara hemen gelmek istiyorum ya allah nasip etsin hepimize