• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7/24 Bulantı :((

Pakize7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
14
0
36
34
Merhaba arkadaşlar 7/24 mide bulantısı çekiyorum 7 aydır 2 aydır antideprasan kullanıyorum vücudumda hiçbir fiziksel sorun yok beyin mrı dahi çektirdim dalağıma dahi bakıldı ama bişi çıkmıyor. Aranızda bu tarz 7/24 mide bulantısı yaşan yakınınız veya sizlerden var mı ? varsa ne tedavisi uyguladınız tedaviniz ne kadar sürdü yazabilir misiniz artık ölene kadar böyle yaşamaktan çok korkuyorum.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Hamilelik söz konusu değil.

Valla ben 2 sene önce yakalandım bu hastalığa dediğiniz gibi her şeye bakıldı en son psikolojik dediler ve antidepresan grubuna da girmeyen ama beni rahatlatan bir ilaç verdiler mg çok Az. Kullandım 2 sene iyiydim. Ama bıraktım başa geri döndüm. Onun nedeni de terapi + ilaç olmak zorundaymış. Sadece ilaç tedavi etmiyormuş. O yüzden şimdi tekrar ilacı alıyorum ve terapiye başlıcam.

Umudunuzu kaybetmeyin geçmeyen hiç bir şey yok. Her hastalık geçici. Başka bir doktora git bence psikolog olabilir. Seni yönlendirip psikiyatriden randevu verip ilacını değiştirebilir.

Valla ben 2 sene önce yakalandım bu hastalığa dediğiniz gibi her şeye bakıldı en son psikolojik dediler ve antidepresan grubuna da girmeyen ama beni rahatlatan bir ilaç verdiler mg çok Az. Kullandım 2 sene iyiydim. Ama bıraktım başa geri döndüm. Onun nedeni de terapi + ilaç olmak zorundaymış. Sadece ilaç tedavi etmiyormuş. O yüzden şimdi tekrar ilacı alıyorum ve terapiye başlıcam.

Umudunuzu kaybetmeyin geçmeyen hiç bir şey yok. Her hastalık geçici. Başka bir doktora git bence psikolog olabilir. Seni yönlendirip psikiyatriden randevu verip ilacını değiştirebilir.

İlaçı aldıktan sonra ne kadar sonra iyileştiniz acaba ben 2 aydır kullanıyorum bi iyileşme yok

Yok ben ilacı içtiğim gün düzeldim. Şimdi de öyle aynı ilacı içiyorum ve Allah'a şükür iyiyim.

Benim korku sorunun var. Kusma ve bulantı fobi haline geldi. İlaç ismi yazamıyormuşuz uyarı geldi de, 2,5 mg bir ilaç. Bana çok iyi geldi. Korku kaygı giderici bir ilaç. Bana çok iyi geldi. Evet durmadan bulanıyordu. Doktorunuz deneyerek hangi ilacın size iyi geleceğini bulacaktır.

Back