- 6 Ekim 2016
- 674
- 452
- 39
Sadece 17.sırada ki kot pantolon var 3-4 yaşa. Ne varsa dağıttım bu sene küçük bi kaç parça bişey kalmış.merhaba 3 4 yaş pantolon yok mu başka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece 17.sırada ki kot pantolon var 3-4 yaşa. Ne varsa dağıttım bu sene küçük bi kaç parça bişey kalmış.merhaba 3 4 yaş pantolon yok mu başka
tamam. teşekkürlerSadece 17.sırada ki kot pantolon var 3-4 yaşa. Ne varsa dağıttım bu sene küçük bi kaç parça bişey kalmış.
Rica ederim.tamam. teşekkürler
Hepsi duruyor.merhaba urunler aktıf duruyormu acaba satıldı mı tşk
Nasıl alışveriş yapılıyor? Yapbozlar ilgimi çekti. Çoklu oyuncaktakilerden biri mama sandalyesi oyuncağı mi?
Kapıda ödeme benim için sorun olmaz ama bildiğim kadarıyla ptt kapıda ödemeli gönderimlerde, göndericiden fatura istiyormuş. Vergiye tabii olunabilmesi için. Yarın pttye gideceğim, tekrar sorarım. Oyuncakta masaya yapışıyor, dönüp sallanıyor. Yapbozu başka biri sormuştu tekrar dönüş yapmadı ikisi 15 tl olur.Evim köyde merkeze uzağım. Ptt kapıda ödeme de alıyor. Öyle olsa? Masaya yapışıyor sanırım vantuzuyla. Dönüyor mu sallanıyor mu? Yapbozlardan dusty i de alsam ne kadara olur?