- 25 Şubat 2009
- 644
- 74
- 323
canm bu sorularının cevapları ve fazlası forumda var..ama sana yardımcı olcam tabiki..gelelim sorularına..
1.oksidan saçı açan görevinde olduğu için daha fazlası saçını daha fazla yıpratır canm..ve oksidan çok güçlü olduğu için saçta turunculuk yapar..yani oksidan üstüne oksidan turuncu bi kafa olur çıkarsn..
2.ben boyamın içine tatlı adem yağı koyuyorum artk..badem yağı besler saçı..parlatır..z.yağıda koyabilirsin..ben denemedim ama onu hiç..boyaya su koymaksa,az önce dediğim gibi oksidanın gücünden dolayı olan tuırunculuğu su kırıyormuş..su ve saç kremi..
teşekkür ederim tatlım cevapların için bugün kuaföre gittim boyamadan önce kırıklarımı aldırdım onada sordum ayrıyetten oksidan koyarsan daha fazla açar ayrıca turunculuk olmaz hafif dore yansıma verir dedi.30 vol fazladan bi tane oksidan koymayı düşünüyrm yada yarım şişesini koyarım belkide riske atmamak için.ama su karıştırınca nası bi etki olur onu sormak aklıma gelmedi.. neyse yinede rengi kırmak amaçlı biraz su da karıştırmayı düşünüyorm ben..biraz sallamasyon kafama göre bişeyler yapcam bakalım nası bişey ortaya çıkcak