• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 7.1 ile 7.3 karıştıran var mı fikir almak istiyorum:)

black_catt

`кαуιρ ¢єη&#
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
245
2
318
35
Sakarya
merhaba kızlar
lorealin 7.1 küllü kumralı ile 7.3 kumral doresini karıştırmak istiyorum.
uzun süredir loreal 7.1 küllü kumral ile koleston 7.1 küllü kumral kullandım, markalar farklı da olsa hep küllü kumral kullandım yani 4-5 aydır. geçen ay saçlarımın uçlarını bi iki ton açtırdım. şimdi de aklıma 7.1 ile 7.3 geldi:) deneyen var mı aranızda? memnun musunuz?
cevaplar için teşekkürler şimdiden :)

yine lorealin 7.31 kumral dore küllü diye bir rengi vardı. herhalde onun gibi olur :6:
$loreal excellence 7-31 kumral dore küllü.jpg

Bizzat denemiş olarak cevaplayayım. Hep renk karıştırarak boyarım saçlarımı 2 ay önce 7.1 ile 7.3 ü karıştırdım.Kızılı baskın güzel bir kumral oluşuyor. Ama yaz geldiği için eski sitemde devam edeceğim yani açık kumral+ açık küllü kumralı karıştırcam yazın açıl kışın kapan mantığı :) Bir daha da uygulamam çünkü kızıl ya da bakır tonlarından hoşlanmıyorum kırmızımsı parlıyor ışıkta

Bizzat denemiş olarak cevaplayayım. Hep renk karıştırarak boyarım saçlarımı 2 ay önce 7.1 ile 7.3 ü karıştırdım.Kızılı baskın güzel bir kumral oluşuyor. Ama yaz geldiği için eski sitemde devam edeceğim yani açık kumral+ açık küllü kumralı karıştırcam yazın açıl kışın kapan mantığı :) Bir daha da uygulamam çünkü kızıl ya da bakır tonlarından hoşlanmıyorum kırmızımsı parlıyor ışıkta

kızlar hepinize cevaplar için teşekür ederim ancak girebildim siteye.
sentimental, denediğin için yazdıkların bana yetti:) ben de senin gibi kızıl ve bakır tonları olmadan kumral rengi istiyorum ama nedense konuda da yazdığım gibi 3-4 keredir hep küllü kumral boyattığım halde hafif kızılımsılık var gibi:S bundan kurtulamıyorum. kendi saçım siyahtı ilk öncelerde kendim açmıştım o zaman daha beterdi:) turuncu gibiydi. ne boyasam tutmuyodu:) ondan sonra artık hep kuaförde boyatır oldum ama yine de küllü kumral olduğu halde hafif bi kızılımsılık var:) demekki o iki rengi karıştırmamam gerekir benim de. çünkü kızılı baskın bir kumral oluştuğunu demişsin kesin bende de böyle olacaktır:D peki açık kumral ile açık küllü kumralı karıştırmaktan memnun kaldın mı? 8.0 ile 8.1 oluyor bunlar galiba değilmi? acaba ben de 7.0 ile 7.1 i karıştırsam nasıl olur:S

ben 7 ile 7.1 karıştırdım renk güzel oluyor yani uçların rengi güzel. sadece 7.1 çok yeşil oluyor 7 yeşilliği biraz kırıyor ama diplerde kırmızılık yapıyo biraz o yüzden bu sefer palette aldım ben.

kızlar hepinize cevaplar için teşekür ederim ancak girebildim siteye.
sentimental, denediğin için yazdıkların bana yetti:) ben de senin gibi kızıl ve bakır tonları olmadan kumral rengi istiyorum ama nedense konuda da yazdığım gibi 3-4 keredir hep küllü kumral boyattığım halde hafif kızılımsılık var gibi:S bundan kurtulamıyorum. kendi saçım siyahtı ilk öncelerde kendim açmıştım o zaman daha beterdi:) turuncu gibiydi. ne boyasam tutmuyodu:) ondan sonra artık hep kuaförde boyatır oldum ama yine de küllü kumral olduğu halde hafif bi kızılımsılık var:) demekki o iki rengi karıştırmamam gerekir benim de. çünkü kızılı baskın bir kumral oluştuğunu demişsin kesin bende de böyle olacaktır:D peki açık kumral ile açık küllü kumralı karıştırmaktan memnun kaldın mı? 8.0 ile 8.1 oluyor bunlar galiba değilmi? acaba ben de 7.0 ile 7.1 i karıştırsam nasıl olur:S
Canım en son loreal denemiştim memnun kaldım.Dün aldım boyalarımı uygundu fiyatı biryerde kaçırmak istemedim 3 ay dolsun yaparım. Küllü kumral ile koyu küllü sarı aldım denemiştim geçen yaz herkes sorup duruyordu rengimi taban da açık olduğu için güzel tutuyor. İstersen dene

Back