7+1 haftalik hamileyim bebek var kalp atisi gorulmedi

Yanliz doktor hesapliyor gec dollenme değil diyor. 6+2 de yolk gordu 7+1 de bebek gorundu. Bu haftada olmasa kurtaj olucam
Ben de ilkinde 10 hafta bekledim bir ümit gelişir diye yolk.sac dahi yoktu ama kanamam olunca direk gittm krtj oldum.
2. De 7+5deydi kanama oldu bu sefer yine doktor kontrlnde kürtaj olmadm kanama bitsin bekledim ve her gün kan tahlili verdim 5. Gün sıfırlandı beta HCG.
Sonra ayrıntılı ultrasonla baktlar temizdi rahim kurteja gerek kalmadı.
1. Bilsem kürtaj olmzdm icinde bebek olmynca özel durumunuz yoksa doktor eşliğinde kendilgnden düşse daha iyi

Ama sizde bebek oluşmuş kalp atışı yoksa bence beklenblr bir doktor ile kalmayin

Kanamam yok agrimda yok. Bulanti yok. Sadece goguslerim çok hassasiyeti. Agiz tadım yok. 9.haftaya kadar bekleyeceğim

Özele gittim devlet hastanesine gitmedim.
Üniversite hastanelerinin makinleri daha ayrıntılı bu gibi durumlar olunca üniversite hastanesinden şaşmayın.
Arkadaşın bebeğine kürtaj için gün veren özelde bir doktor vardı devlete gitti şuan dünyalar güzeli bir kızı var düşünün özel hastanelere guvenmyrm ben

42 yasinda doğal yolla hamike kaldim. 3 tup bebek yaptırdım olumlu olmadı. Simdide kalbi atmiyor bebeğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…