- 16 Şubat 2023
- 77
- 18
- 18
- 42
- Konu Sahibi fatmaburhan
-
Geç döllenme olma ihtimali var ama yolk sac gorulmemisse bu haftada doktorunz ne dediMerhabalar 7+1 gunluk hamileyim kalp atisi gorulmedi. Normal mi bu durum
Yolk sac var. 1 hafta bekleyelim dediGeç döllenme olma ihtimali var ama yolk sac gorulmemisse bu haftada doktorunz ne dedi
O zaman geç döllenme ihtimali var bol dua edin su için ağır hareketlr yoracak şeyler yapmayın saglcklaYolk sac var. 1 hafta bekleyelim dedi
Yanliz doktor hesapliyor gec dollenme değil diyor. 6+2 de yolk gordu 7+1 de bebek gorundu. Bu haftada olmasa kurtaj olucamO zaman geç döllenme ihtimali var bol dua edin su için ağır hareketlr yoracak şeyler yapmayın saglckla
Ben de ilkinde 10 hafta bekledim bir ümit gelişir diye yolk.sac dahi yoktu ama kanamam olunca direk gittm krtj oldum.Yanliz doktor hesapliyor gec dollenme değil diyor. 6+2 de yolk gordu 7+1 de bebek gorundu. Bu haftada olmasa kurtaj olucam
Kanamam yok agrimda yok. Bulanti yok. Sadece goguslerim çok hassasiyeti. Agiz tadım yok. 9.haftaya kadar bekleyeceğimBen de ilkinde 10 hafta bekledim bir ümit gelişir diye yolk.sac dahi yoktu ama kanamam olunca direk gittm krtj oldum.
2. De 7+5deydi kanama oldu bu sefer yine doktor kontrlnde kürtaj olmadm kanama bitsin bekledim ve her gün kan tahlili verdim 5. Gün sıfırlandı beta HCG.
Sonra ayrıntılı ultrasonla baktlar temizdi rahim kurteja gerek kalmadı.
1. Bilsem kürtaj olmzdm icinde bebek olmynca özel durumunuz yoksa doktor eşliğinde kendilgnden düşse daha iyi
Ben aynı gün basla doktorada gittim. Aynısını soylediAma sizde bebek oluşmuş kalp atışı yoksa bence beklenblr bir doktor ile kalmayin
Bulantı olumlu yada olumsuz manaya gelmez göğüs normal zaten. Üniversite hastanesine de gidinKanamam yok agrimda yok. Bulanti yok. Sadece goguslerim çok hassasiyeti. Agiz tadım yok. 9.haftaya kadar bekleyeceğim
Özele gittim devlet hastanesine gitmedim.Bulantı olumlu yada olumsuz manaya gelmez göğüs normal zaten. Üniversite hastanesine de gidin
Üniversite hastanelerinin makinleri daha ayrıntılı bu gibi durumlar olunca üniversite hastanesinden şaşmayın.Özele gittim devlet hastanesine gitmedim.
42 yasinda doğal yolla hamike kaldim. 3 tup bebek yaptırdım olumlu olmadı. Simdide kalbi atmiyor bebeğiminÜniversite hastanelerinin makinleri daha ayrıntılı bu gibi durumlar olunca üniversite hastanesinden şaşmayın.
Arkadaşın bebeğine kürtaj için gün veren özelde bir doktor vardı devlete gitti şuan dünyalar güzeli bir kızı var düşünün özel hastanelere guvenmyrm ben
Olumlu düşünün onunla konuşun seni çok istiyoruz benimlesin tütün bana gibi şeyler söyleyin bol dua edin.42 yasinda doğal yolla hamike kaldim. 3 tup bebek yaptırdım olumlu olmadı. Simdide kalbi atmiyor bebeğimin
Hep dua ediyorum ama korkuyorumOlumlu düşünün onunla konuşun seni çok istiyoruz benimlesin tütün bana gibi şeyler söyleyin bol dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?