- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
yok sarjı vardı beklettim olmadı tık yokŞarjda dursun bı 15 dk en az ellemeyın. Tamamen şarjı bıtmıs olmasın.
aldım bi kere pişman oldum adam ben verirken açıktı bişeyi yoktu diyoİkinci el telefon hiç alınır mı? Bi de 6s yani eskidi artık kaç yıl kullanıp satmıştır, o telefon pert olmuştur bile.
Geri verin derim.
denedim kaç kere hiç bişey olmuyoElma çıkana kadar basılı tutun home açma kapama ve ses tuşuna.
açılıyormu o zaman hiç bişekilde ekranda bişey yok kapkara birden gitti elma felanda gelmiyoYouTube de video var, telefonu açmak icin. Ben de 5s i kilitlemiştim, o videoyla açtım. Bir tane bilgisayara iCloud kurarak yapıyorsun.
denedim kaç kere hiç bişey olmuyo
inşallah programsaldır çünkü düşmedi bişey olmadı . haklısınız kendi garantili teli sattım sırf büyük olsun diye bunu aldım gitti 170015-20 an tutun. Programsal bır sorundur. Her tlf cı öyle der mecburen.
Bundan sonra ıkıncı elde mutlaka garantılı olan tlf lerı tercıh edın.
açılıyormu o zaman hiç bişekilde ekranda bişey yok kapkara birden gitti elma felanda gelmiyo
eşim pcyede takmş tık yokEvet açılıyor canim. Programları tekrar kuruyor. Eğer geri veremiyorsan, dene derim.
Bataryasinda da sikinti olabiliraldım bi kere pişman oldum adam ben verirken açıktı bişeyi yoktu diyo
2.el tel satılıyor daİkinci el telefon hiç alınır mı? Bi de 6s yani eskidi artık kaç yıl kullanıp satmıştır, o telefon pert olmuştur bile.
Geri verin derim.
Ben şahsen 2.el için 1700 lira para vermem. Sırf iPhoneum var diyeceğim diye neden o kadar para vereyim ki kullanılmış bir şeye?2.el tel satılıyor da
Niye alınmıyor?
6sden yazıyorum, dert etme
Sıkıntı yok
Sabit fikir kadar ya da android kadar
Bekleme yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?