- 15 Temmuz 2024
- 3
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi sevval polat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de yorum yapar mısınız 10 hafta 1 gunlukKız gibi geldi
Ay sizinki erkek gibi geldiBize de yorum yapar mısınız 10 hafta 1 gunluk
Aşkım gene geldim 13 haftalıkAy çok minnoş bana yine erkek gibi geldi
Erkek bence halaAşkım gene geldim 13 haftalık
Değil mi kendimi kıza alıştırmıştım aslında. Bilinç altı olayından kötü hissetmim diye ama şu nub teorisi meselesi baktım nubu baya dik .Erkek bence hala
Abla bana da tahmın yapar mısınHiçbiri gerçek değil onların, bi milim sağa kaysa kese şekli farklı görünüyor yine de içime kız doğdu
Sanki kız gibimmAbla bana da tahmın yapar mısın
İnşallah cinsiyeti öğrenince mutlaka haber vercem sizeSanki kız gibimm
Kız sanırımBana da bakar mısınız Eki Görüntüle 3471327 Eki Görüntüle 3471328
Kız cehaletin son doruğu dünden beri gülüyorum. Nubu dik diyince o ayakmış sende hiç çaktırmadın seviliosunDeğil mi kendimi kıza alıştırmıştım aslında. Bilinç altı olayından kötü hissetmim diye ama şu nub teorisi meselesi baktım nubu baya dik .
Bana mı diyosun anamKız cehaletin son doruğu dünden beri gülüyorum. Nubu dik diyince o ayakmış sende hiç çaktırmadın seviliosun
Evet yazmışım ya sana nubu baya dik diye ortada ayaktan başka bişey yok kiBana mı diyosun anam
He skfkfkf olsun erkeğe benziyo erkek işte bence boşver neresi dik neresi değil dnnfEvet yazmışım ya sana nubu baya dik diye ortada ayaktan başka bişey yok ki
He ya Cansın. Çarşamba yada perşembe iş durumuma göre kontrole gidecem bakalımHe skfkfkf olsun erkeğe benziyo erkek işte bence boşver neresi dik neresi değil dnnf
Aşko sen bir dahisin valla helal olsun sana . Herkes burda kız dedi sen hep erkek dedin. Doktor bugün %95 erkek dedi . 14 hafta heralde değişmez . Bacak arasını bende net gördüm. CansınHe skfkfkf olsun erkeğe benziyo erkek işte bence boşver neresi dik neresi değil dnnf
Ehehe oley hayırlı olsun canımcımAşko sen bir dahisin valla helal olsun sana . Herkes burda kız dedi sen hep erkek dedin. Doktor bugün %95 erkek dedi . 14 hafta heralde değişmez . Bacak arasını bende net gördüm. Cansın
Teşekkür ederim çok sağol baya mutluyumEhehe oley hayırlı olsun canımcım
Kız kahveni yapıp benim niyetime içer misin. Ben ısmarlamışım gibi.Ehehe oley hayırlı olsun canımcım
Ahsjfj bugün içtim yarınki kahve hakkımı senden diye içcem söz içerken fotilicem seni dnfnKız kahveni yapıp benim niyetime içer misin. Ben ısmarlamışım gibi.