- 15 Temmuz 2024
- 3
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi sevval polat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi her yerde görüyorum belliki hisselerinizde genel olarak kuvvetli . Şuraya bende görüntü bıraksam belki bizede vardır tahmininizHiçbiri gerçek değil onların, bi milim sağa kaysa kese şekli farklı görünüyoryine de içime kız doğdu
ErkekSizi her yerde görüyorum belliki hisselerinizde genel olarak kuvvetli . Şuraya bende görüntü bıraksam belki bizede vardır tahmininiz7.4 karından Eki Görüntüle 3457979
8de kontrolüm var 12 haftalık olacak bilgilendiririm inşallah. İlk çocuğum hep kız istemiştik babayla Rabbım gönlümüze göre verdi. Hayat şartlarından korktuğumuz için çocuğa tövbe ettik Rabbım gene nasip etti. Sağlıkla doğsunda inşallah erkek olur çift duyguyu tadarız. Ağzın bal yesin
Ayy hadi inşallah, bekliyorum8de kontrolüm var 12 haftalık olacak bilgilendiririm inşallah. İlk çocuğum hep kız istemiştik babayla Rabbım gönlümüze göre verdi. Hayat şartlarından korktuğumuz için çocuğa tövbe ettik Rabbım gene nasip etti. Sağlıkla doğsunda inşallah erkek olur çift duyguyu tadarız. Ağzın bal yesin![]()
Kız bebek galibaSizi her yerde görüyorum belliki hisselerinizde genel olarak kuvvetli . Şuraya bende görüntü bıraksam belki bizede vardır tahmininiz7.4 karından Eki Görüntüle 3457979
Erkek gibiBanada Tahmin Yapar Mısınızz![]()
Selam arkadaşlar büyük heyecanla burdayım. Kontrolüme gittim 10.5 teyim. Yeni görüntü ekliyorum. Varsa yorumunuz lütfennnnnnAyy hadi inşallah, bekliyorum![]()
Ay çok minnoşSelam arkadaşlar büyük heyecanla burdayım. Kontrolüme gittim 10.5 teyim. Yeni görüntü ekliyorum. Varsa yorumunuz lütfennnnnn
Sana kahve borcum olsunAy çok minnoşbana yine erkek gibi geldi
Gönlündeki olsun da ben evde sen ısmarlamışsın gibi içerim kahveyi ayıpsınSana kahve borcum olsunteşekkür ederim
Cansın . Rabbım herkesin gönlüne göre versin. Sağlıkla kucağa almayı nasip etsin.Gönlündeki olsun da ben evde sen ısmarlamışsın gibi içerim kahveyi ayıpsın![]()
Sizin yorumlarınızı hep görüyorum nedense hislerinize güvendimHiçbiri gerçek değil onların, bi milim sağa kaysa kese şekli farklı görünüyoryine de içime kız doğdu
Kız gibi geldiSizin yorumlarınızı hep görüyorum nedense hislerinize güvendimbana da bakar mısınıx Eki Görüntüle 3465131 Eki Görüntüle 3465132