- 15 Şubat 2018
- 415
- 589
- 103
- 31
- Konu Sahibi Temmuzcicegii
-
Bir test daha yapın . Ya da kan testi en garantisiMerhaba kizlar adetim duzenliydi aylardir bu ay 6 gun gecikti bugun 6. Gun 3.gun test yaptm negatif cikti moralim cok bozuldu ama hala olmadim. Dun bel agrim basladi bugun gogus agrim her an adet olacakmisim gibime geliyor. Moralim cok bozuk hem umutlanmak istemiyorm hem olma ihtimali cok sevindiriyo bu durumu yasayan varmi acaba.. 8 aylik evliyim.
erken gebelik testi kesin sonuc verir.
Bir test daha yapın . Ya da kan testi en garantisi
Varsa simdiye kadar çıkar zaten. Beklemene gerek yok bence kan testi en güzeli. Ben adetten hemen sonra hamile kaldığım için iki gün gecikince test yapmıştım koyu iki çizgi çıkmıştı. Seninki de simdiye kadar belli olmuşturTesekkur ederim. Negatifi gormek cok moral bozucu ama dayanamiyor insan. Olmazsam eger tekrar yapicam insallah
Varsa simdiye kadar çıkar zaten. Beklemene gerek yok bence kan testi en güzeli. Ben adetten hemen sonra hamile kaldığım için iki gün gecikince test yapmıştım koyu iki çizgi çıkmıştı. Seninki de simdiye kadar belli olmuştur
Erken olunca çıkmayabilir. Yaptin mi testiBende 3. Gun yaptim negatf cikti o yuzden emin olamadim biraz daha beklesemmi yarina kadar olmazsam yarin tekear yapsammi diye tekrar gebelik testi yapmak istiyorm duruma gore kan tahlili yaptiririm diye dusunmustum ama negatif gorunce tabi fazla ümitlenemedim tesekkur ederim canim
Erken olunca çıkmayabilir. Yaptin mi testi
Üzüldüm canim stres de geciktirir. Stres yapma akışına bırak kafan rahat olursa daha kolay hamile kalirsinGerek kalmadi canim hasta oldum
Üzüldüm canim stres de geciktirir. Stres yapma akışına bırak kafan rahat olursa daha kolay hamile kalirsin
Benim ilk gebeliğim 14 ay sonra oldu. Kendini kasma stres yapmamak önemli8 ay oldu canim ama oyle haklisin galibatesekkur ederim
Canım benim üzülme bu kadar daha 8 aylık evlisin bende 4. Yilimdayim 3 ameliyatim 3 de tupbebek denemem oldu hala umudum var 4. Yü de ancak seneye denicez biraz rahat bırak kendini bu arada kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsin bunu anlamak için de kan testine bakmak gerekir
Benim ilk gebeliğim 14 ay sonra oldu. Kendini kasma stres yapmamak önemli
Eğer emrio sağlıksızsa Rahime tutunma işlemi olmuyor kanda baktirdigin zamanda değerler düşüyor yükselme olmuyorRabbim saglili hayirli evlatlar nasip etsin sanada insallah canim istyen herkese de.. o nasil oluyor duydum ama hic bilgim yok
Eğer emrio sağlıksızsa Rahime tutunma işlemi olmuyor kanda baktirdigin zamanda değerler düşüyor yükselme olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?