Bebek Beslenmesi 6bucuk aylık bebekte kabızlık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

1prnses 1prens annesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
118
17
13
Hayırlı günler bebeğim bu ayın 11inde 7aylik olucak ve kabiz uyku uyumuyor sürekli ıkınıyor ağlıyor uyusa bile hemen geri uyanıyor ağlayarak. Uzun bir uykusu yok ek gıda aliyor napabilirim tercümeli annler fikrinizi paylaşırsanız sevinirim

Bol sıvı aldırın ,kayısı kompostosu yapıp sızde için bebege de az az verin . ek gıdaya geciştr genellikle oluyo benım kızımda olmuştu . ben ekstra bir iki kere zeytınyag ile poposunu uyarmştm çok uzun yapmafıgı zaman 😊

Bol sıvı aldırın ,kayısı kompostosu yapıp sızde için bebege de az az verin . ek gıdaya geciştr genellikle oluyo benım kızımda olmuştu . ben ekstra bir iki kere zeytınyag ile poposunu uyarmştm çok uzun yapmafıgı zaman 😊
Bnde uyardım o şekilde ama ikindi gene yapmadı genelde sıvı tüketimi fazla ama nasıl oluyor bilmiyorum corbalarina zeytin yağı da ekliyorum ama gene bu şekilde oluyor çok tşk ederim bilginiz için 🤗

Benim oğlan da 6 aylık o da aynı şekilde ek gıda safhasında çok şükür kabızlık problemi olmadı ama arkadaşın tavsiye ettiği gibi kayısı erik püresi verebilirsiniz ev yoğurdu iyi gelebilir ama üç gün kuralını ihmal etmeyin alerji olabilir birde yatmadan önce yedirmeyin uykusu ile ek gıda arasında 1-2 saat zaman olmadı sindirim için

Benim oğlan da 6 aylık o da aynı şekilde ek gıda safhasında çok şükür kabızlık problemi olmadı ama arkadaşın tavsiye ettiği gibi kayısı erik püresi verebilirsiniz ev yoğurdu iyi gelebilir ama üç gün kuralını ihmal etmeyin alerji olabilir birde yatmadan önce yedirmeyin uykusu ile ek gıda arasında 1-2 saat zaman olmadı sindirim için
Yoğurt kendim mayaliyom biz ek gıdaya doktor önerisiyle 5bucuk aylıkken başladık kilo alımı az diye yoğurt falan veriyom onlarida denerim çok tşk ederim 🤗

Back