Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:) evet . Bugün sabah biz okula tekrar gittik müdürle bidaha görüştük, kararınızda tutumlu olursanız dilekçeyle hallediliyor , eğer üstüne düşmeseydik kabul etmiyolardı bu nasıl iş anlamadım. Çok şükür biz hallettik dar
Hayır benim oğlum bu yıl yeni başlayacak ana sınıfına . Ben birince sınıfa başlayacakların listesine baktım e okuldan
:) evet . Bugün sabah biz okula tekrar gittik müdürle bidaha görüştük, kararınızda tutumlu olursanız dilekçeyle hallediliyor , eğer üstüne düşmeseydik kabul etmiyolardı bu nasıl iş anlamadım. Çok şükür biz hallettik dar
Yok şifremiz yoktu kimlik no ile baktım . Benim oğlum bu yıl ilkdrfa başlayacak anaokuluna
sevindim halletmenize gözünüz aydın:)
ben dün gece okudum o e-okul da okullar açılınca dilekçeler verilecek diyordu..
p.tesi bende gideyim bari okula..
sevindim halletmenize gözünüz aydın:)
ben dün gece okudum o e-okul da okullar açılınca dilekçeler verilecek diyordu..
p.tesi bende gideyim bari okula..
Bak iyi olmuş konuyu açmam sizinde cevap vermeniz, erken farkkettiniz olayı. Geçen yıl bi yakınım göndermeyeceğim diye hiç gitmemişti okula falan okulun ikinci günü muhtar gelmiş niye yollamıyorsunuz çocuğu okula suç bu yaptığınz deyince bizimkiler şok oldu :) :) paşa paşa gitti çocuk okula