66 ay ve ilkokul

Albeni7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
5.306
4.936
123
Merhaba hanımlar , kafama takıkan bir soru var yardımcı olabilir misiniz? Oğlum şu anda 64 aylık oturduğumuz semtteki ilkokulda birinci sınıfa kaydı çıkmış listede adı yazıyor. Ama biz bu yıl anaokuluna gitmesini istiyoruz . Kaydı çıkan okula dilekçe yazıp bir yıl daha geç gitmesini istediğimi söylediğimde müdür hayır artık listede adı çıkmış dilekçe ile erteleme yapamayacağını yalnızca psikiyatr veya nörologlar tarafından verilen bedenen veya zihnen gelişimi birinci sınıfa uygun değildir diye bir rapor alıp o şekilde erteleyebileceğini söyledi . Şuanda kafam allak bullak oldu küçücük yaa kıyamıyorum beş yaşını dört ay geçti yalnızca bu yıl gitmesini istemiyorum birinci sınıfa . Sizler nasıl yaptınız dilekçe yeterli oldumu yoksa sağlık raporuyla mı geç gitmesini sağladınız? Bu yıl için değişik bir kanun yada yürütmelik yoksa ben dilekçe ile geç gönderilebileceğini biliyorum ama müdür kafamı karıştırdı. Hepinize iyi akşamlar...

66 aylık olacak değil mi eylul de müdür bey neden oyle yapmış anlayamadım ama 66 aylık bir çocuğun okula gitmemesi için veli dilekçesi yeterli internete bakın ve ordan bir sayfa alıp tekrar gidin okula dilekceniz yeterli olacaktir 69-72 aylık aradı doktor raporu istenir onun üstü zorunludur

12/03/2011. Evet bende öyle biliyorum teşekkürler elimde kanıtla gideyim o zaman
Senin dilekçe n ile olmayabilir cnm.benim 2010 aralik bnde kararsizim dr raporu ilr bnmki gitmeyebiliyor daha mudurle gorusmedim ama benimki icinde bu yil erken gibi geliyor

Evet tam 66 olacak eylülde yarın tekrar gideceğim bakalım ne diyecek . Çok teşekkür ederim ilginiz için

Senin dilekçe n ile olmayabilir cnm.benim 2010 aralik bnde kararsizim dr raporu ilr bnmki gitmeyebiliyor daha mudurle gorusmedim ama benimki icinde bu yil erken gibi geliyor
Küçücükler daha değil mi sanırım kıyamıyorum bende itilir kakılır hakkını savunamaz diye

Küçücükler daha değil mi sanırım kıyamıyorum bende itilir kakılır hakkını savunamaz diye
Aynen bende o konuda sıkıntılıyım.yoksa cogu seyi ogrendiler anasinifinda ama bi sene daha gitsin diyorum ana sınıfına

Bunu anne olarak en iyi siz bilirsiniz ayrıca o raporu da kafanızda oyle buyutmeyin

Göndermemek için uğraşacağım bakalım hayırlısı . Yalnızca bana değil eşimede aynı cevabı verince müdür bey kafama takıldı o yüzden buraya sordum

10.01.2010 doğumlu oğlumun geçen sene 1 e kaydı çıktı.biz küçük dşye dilekçe verip anasınıfına yolladık heçen yıl.
Kısmetse bu sene 1 e gidecek...çok küçük yollamayın.

12/03/2011. Evet bende öyle biliyorum teşekkürler elimde kanıtla gideyim o zaman

haydaa e o zaman bizimde kaydımız çıkmıştır okula..
benimkide ocak doğumlu ben geçen sene gittiği ana okuluna kayıt yenilettim yinede dilekçe mi vermek lazım şimdi acaba

haydaa e o zaman bizimde kaydımız çıkmıştır okula..
benimkide ocak doğumlu ben geçen sene gittiği ana okuluna kayıt yenilettim yinede dilekçe mi vermek lazım şimdi acaba
Olabilir , internetten bakabilirsiniz e okul du sanırım dün baktım ben çocuğun kimlik numarası ile bakılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…