12/03/2011. Evet bende öyle biliyorum teşekkürler elimde kanıtla gideyim o zamanDogum tarihi nedir yil.ay
Senin dilekçe n ile olmayabilir cnm.benim 2010 aralik bnde kararsizim dr raporu ilr bnmki gitmeyebiliyor daha mudurle gorusmedim ama benimki icinde bu yil erken gibi geliyor12/03/2011. Evet bende öyle biliyorum teşekkürler elimde kanıtla gideyim o zaman
Evet tam 66 olacak eylülde yarın tekrar gideceğim bakalım ne diyecek . Çok teşekkür ederim ilginiz için66 aylık olacak değil mi eylul de müdür bey neden oyle yapmış anlayamadım ama 66 aylık bir çocuğun okula gitmemesi için veli dilekçesi yeterli internete bakın ve ordan bir sayfa alıp tekrar gidin okula dilekceniz yeterli olacaktir 69-72 aylık aradı doktor raporu istenir onun üstü zorunludur
Küçücükler daha değil miSenin dilekçe n ile olmayabilir cnm.benim 2010 aralik bnde kararsizim dr raporu ilr bnmki gitmeyebiliyor daha mudurle gorusmedim ama benimki icinde bu yil erken gibi geliyor
Aynen bende o konuda sıkıntılıyım.yoksa cogu seyi ogrendiler anasinifinda ama bi sene daha gitsin diyorum ana sınıfınaKüçücükler daha değil misanırım kıyamıyorum bende itilir kakılır hakkını savunamaz diye
Bunu anne olarak en iyi siz bilirsiniz ayrıca o raporu da kafanızda oyle buyutmeyinSenin dilekçe n ile olmayabilir cnm.benim 2010 aralik bnde kararsizim dr raporu ilr bnmki gitmeyebiliyor daha mudurle gorusmedim ama benimki icinde bu yil erken gibi geliyor
Kesinlikle katılıyorum sizeAynen bende o konuda sıkıntılıyım.yoksa cogu seyi ogrendiler anasinifinda ama bi sene daha gitsin diyorum ana sınıfına
İnternette ki araştırmalarımda bu raporun daha sonrası için göze çarpacağını falan okuyunca tereddüt de kaldımBunu anne olarak en iyi siz bilirsiniz ayrıca o raporu da kafanızda oyle buyutmeyin
Çok erken göndermeyin12/03/2011. Evet bende öyle biliyorum teşekkürler elimde kanıtla gideyim o zaman
12/03/2011. Evet bende öyle biliyorum teşekkürler elimde kanıtla gideyim o zaman
Olabilir , internetten bakabilirsiniz e okul du sanırım dün baktım ben çocuğun kimlik numarası ile bakılabiliyor.haydaa e o zaman bizimde kaydımız çıkmıştır okula..
benimkide ocak doğumlu ben geçen sene gittiği ana okuluna kayıt yenilettim yinede dilekçe mi vermek lazım şimdi acaba
Okul no isteniyor siz sifremi almistiniz anasınıfındaOlabilir , internetten bakabilirsiniz e okul du sanırım dün baktım ben çocuğun kimlik numarası ile bakılabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?