650 cc meme protezi yaptiran var mi? fikirlerinizi almak istiyorum kizlar

PelinAbsnth

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
10
-7
38
Merhaba Kizlar,
650cc meme istiyorum, Mentor, Mc Ghan, Natrella diye markalar arastirdim. yaptirmis olan var mi? fikirlerinizi, deneyimlerinizi ve mumkunse fotolari paylasabilir misiniz? tskler🥰

Son düzenleme:
Selam Pelin Hanım Natrella firması dünyadan yasaklandı kanser yapıyor diye Pip markası da aynı şekilde Mc Ghan'ı hiç duymadım. Euromi Cereform markasını tavsiye ederim, 650cc büyük bir cc ve doğallık önemli olacağı için hem FDA hem CE sertifikalı bildiğim kadarıyla mutlaka araştırın ömür boyu da garantili bir ürün

Selam Pelin Hanım Natrella firması dünyadan yasaklandı kanser yapıyor diye Pip markası da aynı şekilde Mc Ghan'ı hiç duymadım. Euromi Cereform markasını tavsiye ederim, 650cc büyük bir cc ve doğallık önemli olacağı için hem FDA hem CE sertifikalı bildiğim kadarıyla mutlaka araştırın ömür boyu da garantili bir ürün

Canım merhaba, biraz araştırdım. Ömür boyu garanti sadece üretim hatası nedeniyle yırtılan ürünlerde geçerli. Yani üretim hatası değilse, böyle bir şey söz konusu değil.
Bu linkte garanti şartları İngilizce yazıyor. Kendi sayfası.
Senin için, başka markalarda garanti kapsamına giren, ama söylediğin markada da garantiye girmeyen durumları Türkçe'ye çevirdim. Orjinalinde İngilizcesi de mevcut bakabilirsin.
1697716996671.png

Yani aslında ürünün garantisi çok kötü. Lütfen forumda ömür boyu garanti diye yanlış yönlendirme yapmayalım. Bu sağlık işi. Şakası yok.

Ben de aynı şekilde çokça araştırdım burada da görebileceğiniz gibi implantlara ömür boyu garanti biçiyor yırtılma konusu olursa da ömür boyu ücretsiz değişim vaat ediyor. bunun dışında doktorun suçu olan zarar görmeleri kapsamamsı bence gayet doğal bir çok doktor ürünü yerleştirirken falan bile yırtabiliyo zarar verebiliyo ürünlere :KK15:

Eklentiler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    335,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    169,6 KB · Görüntüleme: 50
entrynin tarihine bakınca yazılan markalara çok şaşırdım açıkçası arkadaşın belirttiği gibi markaların çoğu yasaklandı şu an gözünü kapatıp güvenebileceğin marka sayısı 2-3'ü geçmez

Ben de aynı şekilde çokça araştırdım burada da görebileceğiniz gibi implantlara ömür boyu garanti biçiyor yırtılma konusu olursa da ömür boyu ücretsiz değişim vaat ediyor. bunun dışında doktorun suçu olan zarar görmeleri kapsamamsı bence gayet doğal bir çok doktor ürünü yerleştirirken falan bile yırtabiliyo zarar verebiliyo ürünlere :KK15:
Canım, sadece üretim hatasına istinaden verilen bir ömür boyu garantiden bahsediyorsun. Silikonu taktıran kaynaklı hiç bir durumu karşılamıyor. Buna ömür boyu garanti deyip lütfen insanları yanlış yönlendirme.

X