- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.841
Bende size instagramdan haber veriyorum güya herkes burdaymış zaten. Kızlar ben 66yım eşim rahatsızlandı aniden ameliyat oldu hastanesi geleni gideni birde adet dönemi feci bi haldeyim. Yarışmada bende varım
Bende geldim korumada size eşlik ederim
Çok teşekkür ederim canım çok sükür atlattık sayılır. Yarım saatlik bi gecikme olsa sonuçları kötü olacakmış. Allah a bin şükür en az sıkıntıyla atlattık.Hoşgeldiiin canım.. Ayrıca çokça geçmiş olsun.
Telefonda yazışmak bana acaip zor geliyor kızlarroxen2303 krizantem3
A AklinYolu1 ne iyi ettin de açtın bu topiği arkadaşım
Tam da seni etiketleyecektim..
Harika burada yeniden biraradayız.
Tamam iste 6 yi 5 ile degistirirsin o kolay :)Buradayim 65 kg ile.
Burdaaa
Sagol canim. Biraz kilo al sen de gel dermisim ama Allah korusun. Dusmanina dilemem.Hayirli olsun :) butun fazlaliklarinizi verin bu yeni yarismada.
Eylul ayinda diyete basladigimda basliginizi gormustum 85 kiloyum araligin dışındayım diyip yazmamistim.Simdi ise 63 kiloyum yine araligin disindayim :) oylesine soyleyesim geldi.Herkese keyifli kilo vermeler
Ben de varııııım!
21 Şubatta bomba gibi geliyorum
Eski kilolar yok asla!!!
Bende size instagramdan haber veriyorum güya herkes burdaymış zaten. Kızlar ben 66yım eşim rahatsızlandı aniden ameliyat oldu hastanesi geleni gideni birde adet dönemi feci bi haldeyim. Yarışmada bende varım
işte gelim burdayımmmmm 21 şubatta bende varımm (ay ben hep varım gerçi de)
Bende geldim korumada size eşlik ederim
Okey her carsamba tarti.Aman beni carsambalari durt unutursam luckycim.Bu nobetler beni sarhos ediyor bazen.
A AklinYolu1
Aynen durt tabi.Arkadasliklar unuttugunda durtmek icin degilmidirDurterim hem de tam durterim.
Aynen durt tabi.Arkadasliklar unuttugunda durtmek icin degilmidir
email atabiliyorsan o da olur.Bana öğretim o zaman tartı resmi yüklemeyiii ay kiz en yasliniz benimki idare edin beni
Aklınyolu1 e email at. Ben jendi kendime mail atıyorum fotoyu orda boyutu küçült seceneği çıkıyor küçültüp indir yapıyorum sonrada yüklüyorum canım.Bana öğretim o zaman tartı resmi yüklemeyiii ay kiz en yasliniz benimki idare edin beni
Tamam canım yollayayımfatmacım bana email adresini özelden yaz sana yollayayım sana zahmet olmazsa