- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Benim için sorun yokListede yoksun cunku yediyi gectin.
Durumun artik benden cikti. Gruptaki arkadaslara kaldi.
M e g g _Makaron_ lady peacock sergerdan
Isterlerse, itiraz etmezlerse tekrar eklerim.
Benim oyum cekimser.
Benim için sorun yok
Tek temennim artık bu konuda sorun yaşamamamız
Bilanco ağırBen bu konuda yorum yapmiyorum diyetin nasil gidiyor. Gunluk bilancon filan
Listede yoksun cunku yediyi gectin.
Durumun artik benden cikti. Gruptaki arkadaslara kaldi.
M e g g _Makaron_ lady peacock sergerdan
Isterlerse, itiraz etmezlerse tekrar eklerim.
Benim oyum cekimser.
Bilanco ağır
Bundan sonra tartıda gecikme olmayacağına söz verirse alabiliriz bence :)
Kurallara uyulacaksa gelsin bence deçarşamba günü 69.1dim şimdi 68.2 sanırım adet olduğumdan ödem baya vardı
Ah canım ya ah :)Her çarşamba günü sabah 6 da mı tartı resmi bildirimi yapılacak veya 7 , eğer öyleyse imkân yok o saatte yapamam , ama Çarşamba günü gün içinde mutlaka tartı resmi bildirimi yaparım .
Saygılarımla :)
A AklinYolu1
Merhaba Hannaz hanimHer çarşamba günü sabah 6 da mı tartı resmi bildirimi yapılacak veya 7 , eğer öyleyse imkân yok o saatte yapamam , ama Çarşamba günü gün içinde mutlaka tartı resmi bildirimi yaparım .
Saygılarımla :)
A AklinYolu1
Bence olabilir. Hem pazar günleri de tartı fotoğrafı atarsak arada kaçamak da yapılmaz ve gidişat daha iyi görülür. Tabi isteğe bağlı kalsın :)A AklinYolu1M e g g _Makaron_ lady peacock sergerdan Hannaz
Bir oneri sunacagim.
Kilo vermemizi hizlandirmak icin ve motivasyonu kaybetmemek icin pazar gunleri de tarti resmi yukleyelim mi?
Sizce bu daha mi iyi daha mi kotu olur.
Mecburi olmamak sartiyla...
Carsamba gunu mecburi, pazar gunu isteyen yuklesin gibi.
Ben iste hergün atarımA AklinYolu1M e g g _Makaron_ lady peacock sergerdan Hannaz
Bir oneri sunacagim.
Kilo vermemizi hizlandirmak icin ve motivasyonu kaybetmemek icin pazar gunleri de tarti resmi yukleyelim mi?
Sizce bu daha mi iyi daha mi kotu olur.
Mecburi olmamak sartiyla...
Carsamba gunu mecburi, pazar gunu isteyen yuklesin gibi.
Bence olabilir. Hem pazar günleri de tartı fotoğrafı atarsak arada kaçamak da yapılmaz ve gidişat daha iyi görülür. Tabi isteğe bağlı kalsın :)
Ben iste hergün atarım
Deli gibi tartılıom hergün, tartı manyak oldu
Hadi inşallah :)Pazar gunu icin etiketleme yapmayacagim, o gun isteyen eklesin o zaman. Bir deneyelim bakalim.
Tartilar isyan ediyor. Benimki yine kirlendi useniyorum temizlemeye.
3 gun icin hedef 500 gram gibi bi sey oluyor.
Anladım şimdi anladım Çarşamba günü tartı resmi bildirimi yapmayanlar ceza almış sabahın erken saatlerine , ay ben de her çarşamba sabah erkenden resim atıcaz sanmıştım :)M e g g
Ben Cince yazmistim ondan anlamadin.
-----
Yarin tarti gunu kizlar, istege baglidir. Istemeyen atmayabilir, isteyen atabilir ama Carsamba gunu mecburidir . Bir kere daha yazarsam anlasilir mi.
Ek : Istediginiz saat ve dakikada olabilir.