65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Bilancoyu bilmem de bu kez iyi gidiyorsun. Uc salatalik, 4 domates agir olarak hastahaneye kaldirildi.
Bundan sonra tartıda gecikme olmayacağına söz verirse alabiliriz bence :)

Gecikmelerinin ozel nedeni varmis ozelden bana soyledi. Bundan sonra olacagini sanmiyorum. Yalniz size 6 da yukletip ona iltimas yapamazdim. O yuzden karari size biraktim.

Kurallara uyulacaksa gelsin bence de çarşamba günü 69.1dim şimdi 68.2 sanırım adet olduğumdan ödem baya vardı

Yarisma cekismeli geciyor baya. Guzel.

Ah canım ya ah :)
Sayfaları okumadın mı? :)
Geçen hafta çarşamba foto yüklemeyenler ceza olarak 7de yükleyeceklerdi ve öyle yaptılar bi sen yapmadın ondan öyle dedi lucko.
Yani yeter ki çarşamba yüklensin başka birşey istenmiyor.

Merhaba Hannaz hanim

Size her zaman saat altı :)

Gruptan itiraz gelmediğine göre listeye eklendiniz.

Şunu da belirteyim . Bundan sonra ceza yok çarşamba günü resim yüklemeyen
direkt listeden silinir. 7 haftamiz kaldı. Salı günü herkesi etiketliyorum. Bilmiyorum duymadım demek yok.

Saat sınırı yok çarşamba olduğu sürece her resim kabuldur.

Bence olabilir. Hem pazar günleri de tartı fotoğrafı atarsak arada kaçamak da yapılmaz ve gidişat daha iyi görülür. Tabi isteğe bağlı kalsın :)

Bence olabilir. Hem pazar günleri de tartı fotoğrafı atarsak arada kaçamak da yapılmaz ve gidişat daha iyi görülür. Tabi isteğe bağlı kalsın :)

Pazar gunu icin etiketleme yapmayacagim, o gun isteyen eklesin o zaman. Bir deneyelim bakalim.
Ben iste hergün atarım
Deli gibi tartılıom hergün, tartı manyak oldu

Tartilar isyan ediyor. Benimki yine kirlendi useniyorum temizlemeye.

3 gun icin hedef 500 gram gibi bi sey oluyor.

Sabahın köründe tartı resmi atmayayım da , hangi gün olursa olsun atarım ben uyar bana
Çok yorgunum çoook

Anladım şimdi anladım Çarşamba günü tartı resmi bildirimi yapmayanlar ceza almış sabahın erken saatlerine , ay ben de her çarşamba sabah erkenden resim atıcaz sanmıştım :) M e g g

Anladım şimdi anladım Çarşamba günü tartı resmi bildirimi yapmayanlar ceza almış sabahın erken saatlerine , ay ben de her çarşamba sabah erkenden resim atıcaz sanmıştım :) M e g g

Ben Cince yazmistim ondan anlamadin.

-----

Yarin tarti gunu kizlar, istege baglidir. Istemeyen atmayabilir, isteyen atabilir ama Carsamba gunu mecburidir . Bir kere daha yazarsam anlasilir mi.

Ek : Istediginiz saat ve dakikada olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…