6225 kodlu memurluklar

mevsim_

hiç bişeye değmezmissin
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
128
0
96
İstanbul
ben düz lise muzunuyum.tercih yaparken 2001 ve 2319 kodlu yerleri tercih etme hakkına sahibim..
benim MEBten onaylı bilgisayar sertifikam var 180 saatlik... ben 6225 kodlu yerleride tercih edebilirmiyim

Bilgisayar işletmenli olanları tabii ki işaretleyebilirsin canım da

kılavuzu iyi incele çünkü diğer kodlarda erkekleri alanlar falan da oluyor

Boş tercih yapmazsın.

Bilgisayar işletmenli olanları tabii ki işaretleyebilirsin canım da

kılavuzu iyi incele çünkü diğer kodlarda erkekleri alanlar falan da oluyor

Boş tercih yapmazsın.

ama düz lise mezunuyum.. önlisans okumadım
6225 kodlu yerleri tercih etme hakkına sahipmiyim değilmiyim hiç bi fikrim yok..
klavuzu inceledim ama hiç bişey anlamadım

ben düz lise muzunuyum.tercih yaparken 2001 ve 2319 kodlu yerleri tercih etme hakkına sahibim..
benim MEBten onaylı bilgisayar sertifikam var 180 saatlik... ben 6225 kodlu yerleride tercih edebilirmiyim

kendi cevabını kendin vermişsin mevsimcim :hulya:

anladım da lise mezunu olarak tercih edebileceğin yerlerin kodları 2001 ve 2319 değil mi? klavuzda yazan bu. :uhm:

6225 kodunun karşısında ne yazıyor? lise mezunlarından meb sertifikası olanlar başvurabilir yazıyor mmu?

tercih edemezde yazmıyor klavuzdan hiç bişey anlamadım..

Aaa ne kılavuzu:bbo: , ne tercihi.. iyice kafam karıştı, daha kpss sınavı olmadı ki eylülde gireceğiz kısmetse,

Arkadaşlar ben gecen dönem girdim ama hatırlamıyorum ne kılavuzuydu, lütfen aydınlatın beni :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…