• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 yaşında okumaya karar verdi, 90 yaşında rektör oldu, 120 yaşında öldü!

evet valla süpermis
bende türkce acik ögretim lisesi okuyorum suanda
sinavlara 200 km gidip geliyorum.
ordada cok tatli yasli bi amca var
60 falan vardir belkide fazla.
ilkokul ortaokul lise hepsini disardan bitirmis, yillardir gidip geliyorum ben bu sinavlara diyo
adamda öyle bi azim varki, biz genclere tas cikarir
üniversiteyide okur herhalde :) cok tatli bi amca valla isteyince oluyor demekki

helal olsun beee....
biliyorum şimdi hepiniz sen daha nesin ki dicek...
bende dışardan okuyup birşeyler yapmak istiyorum ama okulları bıtıresıye kadar 30yaşında olcam dıye geç dıyorum...
demekki hiçte geç degil...
arkadaslar ben bu sene açıkögretim kaydını kaçırdım demiii yaaa:(
bir daha ki ne zaman olur....
a.s

90yasında amacına ulasmıs ve 30sene de bunun keyfıne surmeye vaktı olmus helal olsun daha ne denır kı demek kı hıcbıse ıcın gec dememelıymıss:kahve:

nekadar güzel yaa...tanimak isterdim bu yasli amcamizi....
nekadar tatlidir kimbilir....okurken böyle rektörde herkese nasip olmaz haa :))

bide su söz cok ama coook hosuma gitti:
/ Eğer ne istediğinizi bilir ve yılmadan çalışırsanız, en gizli isteklere cevap veren Yaratıcı sizi duyacak ve mutiaka cevap verecektir. Zaten vermek istemeseydi, istemek duygusunu vermezdi. Öyle değil mi? O halde ne duruyorsun? Haydi iş başına! //

Azmin Zaferi diyelim....

hepinize hayirli günler arkadaslar...guclubacismile guclubacismile hihoyyyt

hayatta her şey istemekle alakalı yaş felan önemli değil gerçeğini çok iyi anlatıyor.
adam huzurla ölmüşdür istediklerini yapmış.

:)

Daha bugün bir sene hazırlanıp 4 sene okusam yaşım 27 olur bence geç olur zaman kaybı yazmıştım.. Dedemin azmine bak :)

hikaye çok güzel ama adam daha 60 yaşındayken ihtiyar diye bahsedilmesi okurken rahatsız etti beni. daha yirmilerimdeyim, annem o yaşa yakın ve orta yaşlı denmesi gerekir 60yaş grubuna diye düşünüyorum. eskiden ömürler kısaymış, ama artık 60 yaşında birinin önünde enaz 30yılı olması az rastlanır bir durum değil ve yapabilecekleri şeyler de eskisi gibi sınırlı değil.

tasvip etmesem de artık o yaşlarda çocuk sahibi olma oranları bile fazla.

Back
X