60 lira, 2 hediye

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
26
Bu ay 2 arkadaşımın doğum günü var, bir tanesi en yakın arkadaşım diğeri de yine yakın bir arkadaşım bir yıldır tanışıyoruz. Benim iki hediyeye ayırabileceğim toplam miktar 60 tl. Malesef kendime zor yetiyorum şu anda öğrenciyim.

En yakın dediğim arkadaşıma anlamlı bir hediye hazırlamak istiyorum, kendisi film ve fotoğrafçılık çok sever kahvenin her tarifini bilir, muhacir ve diş hekimliği okuyor. NTV yayınlarının sanırım bir kitabı vardı 45tlye sinemayla ilgili onu almayı düşünüyorum, ama kendisinde var mı yok mu haberim yok öğrenmeye çalışırken de sürprizi bozarım diye kokuyorum. Bir de puzzle düşündüm. Aklınıza gelen yaratıcı ve hesaplı şeyleri benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum, kendisi gerçekten çok önemli birisi benim için güzel bir hediye olmasını istiyorum.

Bir de ekstra olarak manevi değeri olacak ama maddi değeri olmayacak bir şey yapmak istiyorum çünkü bu 60 lira bile beni çok zorlayacak 2 hafta falan yemek yemiycem yani, ve sadece br kitap ya da puzzle olması biraz basite kaçmak gibi geldi. Fikirlerinizi bekliyorum, kendisi doğum günümde bana her dilde seni seviyorum yazan notlar vermişti bir kutunun içinde , yabancı dilleri çok sevdiğim için. Ben de farklı bir şey yapmak istiyorum, yunanca da (yunanistan muhaciri kendisi) mektup yazmayı düşündüm sizce nasıl? (Yunanca bilen birine çevirtmeyi düşünüyorum)

Diğer arkadaşıma almak istediğim şey hırka gibi giyilebilen bir atkı 20 lira fiyatı yani diğer arkadaşıma harcayabileceğim 40 lira kalıyor.

Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler

Bilgisayar işlerinden anlıyorsan eger sevdiği filmlerden bazı sahneleri birleştirip anlamlı kısa bir seyler olusturabilirsin. Ama bence madem bütçen o kadar kısıtlı kitaba 45 tl verme bence hem bilemedim cok da anlamlı olmayabilir. Mesela cok yakın zamanda Yeşilçam filmleriyle ilgili bir sergi vardı (eger istanbulda yasıyorsan) o sergiye götürebilirsin arkadasinı sonra da pasta kesersiniz sürpriz yaparsın :) bir de instagramda kahve sunumlarıyla ilgili cok guzel fotograflar oluyor onları basıp bir albüm yapabilirsin. Diş hekimliği okuyormuş onunla ilgili de sey olabilir bu diş hekimliği öğrencilerinin malzeme aldıkları yerler var ya (bir tanesi Nişantaşı'nda Amerikan hastanesinin orada aklında bulunsun) oradan böyle değişik bir alet alıp kisisellestirebilirsin hani onun icin manevi degeri olur atıyorum cerrahların bandanaları gibi onun da hep kullanacağı bir aleti veya bir seyi kisisellestirebilirsin mesela fiyonk falan bilemedim :)

Çok teşekkürler aklımda bir kaç şey daha oluştu sayende :) Film sahnelerini birleştirme mükemmel bir fikir gerekten çok çok çok teşekkür ediyorum

Çok teşekkürler aklımda bir kaç şey daha oluştu sayende :) Film sahnelerini birleştirme mükemmel bir fikir gerekten çok çok çok teşekkür ediyorum
Bilgisayar dehası değilim ama biraz uğraşsam yapabilirim gibi geldi, nasıl bir programla yapabileceğimi biliyor musun?

Windows video maker diye bir program var bilgisayarların kendisinde olan bir program oradan yapabilirsin bence cunku ben bile video yapmıştım ki ben de cok beceriksizim o konuda:) böyle bildigin kısa film falan yapabiliyorsun ama biraz vaktini alır yani acemileri biraz ugrastırıyor :)

Ogrencisin.60 lira paran var ve iki hafta ac kalcam diyosun.gerek varmi.yazik ailrne.kimler gecti hayatimdan hickimseyi bu kadar onemseme.senin bi pasta alman bile yeter.
Yada bi bileklik al ne biliyim.bul biseyler iste.60 lira bi ogrenci icin cok fazla

Sahsen ben bi arkadasimin zorlanacagni bilerek alacagi maddi kulfetli hediyeden mutlu olmazdim.
Yeni evlenen bi arkadasim var.dogum gunumde bluz almis.onda bile mahcup oldum yeni evli zor kotek geciniyolar acaba zorlandmi diye kotu oldum.bi slayt hazirlayin.benim.en yakin arkadsim dogum gunumde ikimizin fotograflarindan olusan slayt yapmis anlamli bi muzik.face yuklemid.cok cok mutlu etmisti beni

bence puzzle olması hiç de basite kaçmak olmaz al şöyle güzel bir 500 ya da 1000 parçalık puzzle ortaya çıkacak resim de güzel, arkadaşının zevkine hitap edecek bir şey olsun. puzzle tamamlayınca duvarına asar. mis gibi hatıra. hem çok pahalı bir şey de değil. diğer arkadaşına da güzel bir boyunluk ör. birkaç günde örersin. güzel bir renk seç. ipe verdiğin üç kuruş parayla el emeği gibi daha değerli bir şey elde etmiş olursun.

örgü biliyorsan atkı örebilirsin.. bilmiyorsanda arkadaşının sınıfında sevdiği arkadaşlarına kısa kısa doğum günü mesajları söyletip videoya çekersin.. sonunda da kendin bişeyler söylersin..birde küçük bir atkı eldiven sıkıştır dvd nin yanına tamamdır.. diğerinede internette meslek figürleri var diş esprili. çok beğenmiştim ben..ondan alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…