• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kişilik evde yemekli söz nişan yardımlarınıız fıkırlerınııız

Canselseveennn

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
61
8
6
Erzurum
KıZlar merhaba sözümü nişanımı aynı gün evde yapmak ıstıyorum. Fakat benim bu zamana kadar gördüğüm arkadaslarımın akrabalarımın söz kız isteme günlerinde ikram olarak pasta börek tatlı pogaca ikram edildi. Fakat erkek arkadasımın ailesi evde yemekli istiyor ve yaklasık 50 60 kişi olucaz. hem ev küçük hemde 60 kişilik yemekli bir organizasyonu evde nasıl yapıcam bilmiyorum :( tatlı olarak zaten pasta yaptırıcam fakat yemek olayını nasıl halldedicem bilmiyorum :( Fikri olan varmı acaba?

Benim de söz nişan bir arada oldu fakat bizde de ikramlik olarak pasta borek vardi.. Buna ragmen cok külfet oldu ortalik birbirine girdi. Yemek işine bence hiç girmeyin derim zaten ufacık bir nişan olacak. Yemek olayı 15 kişilik bir davette bile yorucu oluyor:stop:

Bu olacak iş değil, 60 kişiye bi tavuk pilavcı çağırın bari salona. :rolleyes:
Çorba zaten verilemez, pilav az sulu et yemeği ve salata bi tabakla belki olabilir.

Bir yemek şirketiyle anlaşacaksınız ya da ev yemekleri yapan bir yerle. Evde altından kalkılmaz 60 kişilik yemeğin

Çok zor olur tabak çanak yetişmez 60 kişi ne diye gelir ki nişana bilmem :deli:kuru pastalardan alabilirsiniz bi tatlı bi tuzlu pasta var zaten içecekler olur yeter da işte :halay:zaten dağıtmalık hediyelerin olur. 30 40 kişi olsa kek börek tamam ama 60 baya küçük düğün salonu kıvamında olacak

KıZlar merhaba sözümü nişanımı aynı gün evde yapmak ıstıyorum. Fakat benim bu zamana kadar gördüğüm arkadaslarımın akrabalarımın söz kız isteme günlerinde ikram olarak pasta börek tatlı pogaca ikram edildi. Fakat erkek arkadasımın ailesi evde yemekli istiyor ve yaklasık 50 60 kişi olucaz. hem ev küçük hemde 60 kişilik yemekli bir organizasyonu evde nasıl yapıcam bilmiyorum :KK43: tatlı olarak zaten pasta yaptırıcam fakat yemek olayını nasıl halldedicem bilmiyorum :KK43: Fikri olan varmı acaba?
bence bir kafeyle anlaş, yemek de verebilirsin pasta börek de dağıtabilirsin. erkek tarafı mı karşılayacak tüm masrafları?

Hepinize çok tesekkür ederim. Masrafları ben karşılıcam. İsteme söz nişan hepsi aynı gün olsun istiyorum. Ben pilav üstü kavurma kuru dolma börek falan düşündüm ama napcam bilmiyorum :)

benmde isteme söz nişan evde oldu ve 50 55 kişiydik.
patatesli börek
haşhaşlı çörek
poğaça
3 çeşit kurabiye
2 tencere sarma dolma
damadın getirdiği 3 katlı pasta (anca yetti)
birde cakepops vardı. yemekle uğraşmadık. zaten gelmeleri toplanmaları 8 i buluyor. isteme oldu ardından nişan kesildi. sonra tabakları hazırladı kızlar. çay meşrubat verildi. çok rahat etti herkes.

Iyi de onlara ne sizin yapacağınız söz nisana neden karışıyorlar? Pasta börek sarma içecek tamam işte Allah Allah çok istiyorlarsa kendileri ayarlasin bi yemek sirketi ve bi mekan

Back