Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer arada bozdururum demezseniz, fiziki altın alın bence.60 bin TL kadar köşeye bir para attım.Sizde altın mı alayım yoksa dolar mı???
İçimdeki anadoluluk mu dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama benim parayı en gönül rahatlığıyla değerlendirdiğim şey altın Borsa gibi agresif değil, hisseler gibi bir gece bir yerin bombalanmasıyla, bir siyasi krizle alt üst olmuyor. Ha yine oynuyor ama yine minimum 1 senede kâr ettiriyor. Altın candır aşktır60 bin TL kadar köşeye bir para attım.Sizde altın mı alayım yoksa dolar mı???
Altin60 bin TL kadar köşeye bir para attım.Sizde altın mı alayım yoksa dolar mı???
Borsa şu an çok düşüşte .sağlam bir hisse alınabilinir60 bin TL kadar köşeye bir para attım.Sizde altın mı alayım yoksa dolar mı???
Birikim olsun hiç dokunmam diyorsanız fiziki altın alın, evde saklamak sorun oluyor onun için ajda bilezik alabilirsiniz. Ancak lazım olur azar azar kullanabilirim diyorsanız dolar alın.60 bin TL kadar köşeye bir para attım.Sizde altın mı alayım yoksa dolar mı???
Altın en makul olanı olacak sanırımEğer arada bozdururum demezseniz, fiziki altın alın bence.
Hem de nasıl bir aşkBen öyle bi eski kafaliyim ki altın alıp yastık altına saklıyorum. Yaşlılar gibi herkese guzum cumhuriyet alın diyorum. Ohh kenarda köşede altınım var diye mutlu oluyorum ara sıraİçimdeki anadoluluk mu dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama benim parayı en gönül rahatlığıyla değerlendirdiğim şey altın Borsa gibi agresif değil, hisseler gibi bir gece bir yerin bombalanmasıyla, bir siyasi krizle alt üst olmuyor. Ha yine oynuyor ama yine minimum 1 senede kâr ettiriyor. Altın candır aşktır
Hahahahaha Hatta bence en güzeli ajda almak, hem şık tatlı duruyor hem işçiliksiz aldığın gibi satıyorsun misss İlk fırsatta ajda alacağım ben deHem de nasıl bir aşkBen öyle bi eski kafaliyim ki altın alıp yastık altına saklıyorum. Yaşlılar gibi herkese guzum cumhuriyet alın diyorum. Ohh kenarda köşede altınım var diye mutlu oluyorum ara sıra
Ajda veya 24 ayar gramPeki gram çeyrek ya da tam ne önerirsiniz
Ajda bilezikte hiç işçilik yok mu alım satım ne kadar oynuyorBirikim olsun hiç dokunmam diyorsanız fiziki altın alın, evde saklamak sorun oluyor onun için ajda bilezik alabilirsiniz. Ancak lazım olur azar azar kullanabilirim diyorsanız dolar alın.