- 29 Mayıs 2015
- 245
- 249
-
- Konu Sahibi RebelAngel
Şuan markafonide esse katagorisinde desir bardak olarak mevcut kadehleri 149.99 tl bi bakın isterseniz.işte tam ihtiyacım olan şey ama bulamıyorum bir türlü bulduklarım da aşırı pahalı
Aynisi abime aldik cook kullanissiz bizi oldurdu hemen degistirdik bi miktar fark verdik 200 felan sanirim cook daha kullanisli inanki
Aaa neden ki küçük mü geldi? Küçük odamıza koyduk zaten çok sık kullanmayacağızAynisi abime aldik cook kullanissiz bizi oldurdu hemen degistirdik bi miktar fark verdik 200 felan sanirim cook daha kullanisli inanki
Bizim odakizda cok.kucuktu oturulmadi bi hos oldu alnissiniz siz hevesini kirmayim belji sizinki guzeldir kuzum :)Aaa neden ki küçük mü geldi? Küçük odamıza koyduk zaten çok sık kullanmayacağız
Bayıldım aldıklarına. Allahım mutluluğunuzu daim eylesin, evliliğiniz boyunca da hep güpgüzel geçsin günleriniz inşaallah. :)
Bunları da almıştım ekleyemedim
Eksikler birer birer tamamlanıyor
Çamaşır sepetim(pembesi)
Çook kaliteli bir ürün asla ezilip büzülmüyor
Eki Görüntüle 1852187
Bunu balkonumuza koyacağız çöp biriktirme amaçlı :)
Eki Görüntüle 1852188
Eki Görüntüle 1852189
Vileda setim
Eki Görüntüle 1852194 Eki Görüntüle 1852195 Eki Görüntüle 1852197 Eki Görüntüle 1852196
Daha çocugumuz girecek o çamasır sepetine bizim bi keree hıhhh
Güle güle kullan kuzum, artık ıvır zıvırlara geçtik onlarda al al bitmiyor :))
Şu kızlı erkekli olan çay bardakları kahvaltı takımı çok güzel ya bayıldım onlara güle güle kullan hepsini inşallah tebrik ederim şimdiden
Banada böyle güzel heyecanlar bi gün nasip olur inşallah
Zevklerimiz nerdeyse aynı diye sanırım hepsi çok hoşuma gitti bende severim böyle çiçekli desenli renkli şeyleriTeşekkür ederim canım benim inşallah ağız tadıyla kullanabiliriz.
Darısı başına inşallah Rabbim sana da güzel kapılar açsın
Zevklerimiz nerdeyse aynı diye sanırım hepsi çok hoşuma gitti bende severim böyle çiçekli desenli renkli şeyleri
Haha çok sekersinizYaa ne güzel
Ben bayılırım
Elimde olsaydı yatak odam ve salonumun perdelerini de çiçekli yaptıracaktım ama sağolsun nişanlım çiçekten bıktığı için yapamadım :)
Yaaa çok tatlısın kuzuummm
Sorma ya bir türlü bitmiyor
Dün bi ton şey aldım yine ama yine eksik var
Sanırım çeyizim düzülmeden anlamayacağım eksikleri