- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- Konu Sahibi RebelAngel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bundan başka süpürge aldın mı yada alacak mısın
Bosch'un sessiz süpürgesinden aldım canımcanım bundan başka süpürge aldın mı yada alacak mısın
Almasam olmazdııı
Not:English Home, sevdim bu seriyi
Eki Görüntüle 1794746 Eki Görüntüle 1794747 Eki Görüntüle 1794748 Eki Görüntüle 1794749
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallahÖncelikle hayırlı olsun canım :)) hepsi çok güzeller güzel günlerde kullanın
Bende bardak serisini çok beğendim ne zaman aldın fiyatı nedir acaba?
Bir de bornoz takımlarını soruyorum :))
Dondurmalıklaar çook güzelmiş canım nerden english home gibi geldi ama
Evet canım English Home'dan aldım bugün indirim vardı.
Takımı 25 TL ydi, iki takım aldım
Her iki takımda güzel ama ben mavi sevdiğimden onu beğendiim :)) Yaa almak için avm ye gitmek gerek ama malsef uzak bana haftasonuna kalırsa ancak o zaman alırım sağol canım
Kalmayabilir canım %50 indirim vardı
O resmini eklediklerim 1 takım zaten canım 2 mavili 2 pembeli 2 mavi çiçekli olandan :)
Aaa öyle mi :)) ne bilim iyi o zaman hpsinden olcak desene
Çok güzeller ama canım almanı tavsiye ederim :)
Ben Roce and Lace takıntılı bir insan olduğum için bütün koleksiyonu tamamlamaya çalışıyorum
Bende Alışveriş yaptım paketleme berbatti hep egilmw olmus metaller deBüyük konuşmak istemiyorum, ama bir daha bile bile lades demeyeceğim.
Onlarca şikayet okuyup ona rağmen English Home dan online alışveriş yaptım
Benim için ilk ve sondu. Bir daha asla ama asla almayacağım.
Koliyi elime bir aldım şangır şungur sesler geliyor, daha açmadan anladım kırıldığını.
Sürahi paramparça olmuş bardakları sağlam.
Değişim yok iade var, iade edildiğinde parayı aylarca bekleyenler mi ararsın, hiç alamayanlar mı ararsın.. Ne varsa artık..
İade etmeyeceğim bardaklarını kullanacağım.
Evet belki bunda kargo firmasının da suçu vardır ama English Homedan o kadar iğrenç paketlenmiş bir şekilde geldi ki.
Kaç kere online alışveriş yaptım en dandik sitelerden bile alışveriş yaptım ama hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım.
Mağazadan gider alırım ama bir daha aslaaaaa ENGLİSH HOME ONLİNE ALIŞVERİŞ'i kulanmam.
Neyse bu da burda dursun.
Eki Görüntüle 1804972