Merhaba,
Lütfen konumu cocuk bölümüne tasimayin çünkü gercekten hem dertleşmek hem de kalici olacak çözümler bulmak istiyorum.
Oglum ile Bebek iken iyiydik, esimle de benle de iyiydi. Sonra cocuk asiri derecede babaya düşkün olmaya başladı. Sürekli babasını istiyor, babası ile uyuyor, babası ile konuşuyor, babasının dediğini yapıyor. Baslarda çok umursamadım ikimizi de sever zamanla dedim. artık iki yıldır kesinlikle beni istemiyor, ben Yanina gidince tekme atıyor, yumruk atıyor, gitttttt babam gelsin diyor.
Bu ara geceleri uyanmaya başladı, baba diye bagiriyor, ben de birkaç defa gittim yanina sen git baba gelsin diyor, hatta az önce o kadar bagirip tepindi ki uyku sersemi bi kafa vurdu, burnum kanadı, yatağı kan oldu. ben ne yaptın, canimi yaktın, burnumu kanattin dedim lavaboya koştum, geldim geri, buna rağmen hala bagiriyor gittttt istemiyorum babami istiyorum diye.
Esim iyi ve ilgili baba ama yeri gelince kızar da. Ben elimden geldigi kadar ilgiliyim, calismiyorum, beraber vakit geçiriyoruz, esim de çok yogun calismiyor hani öyle ozluyor durumları olmuyor. Simariklik, Özlem vs degil cocuk resmen beni istemiyor, çok net istemiyor. Esim yokken de bana çok yakin degil, ailede tek sevmediği benim hatta. Ilgisiz, sevgisiz, kızan, bağıran anne degilim asla. Benimle bag kurmadı oglum.
Bu konuda tecrübeniz var mi? Oğlumla bag kurmak istiyorum vakit çok da geç olmadan, beni de sevip istemesini istiyorum.